A instàncies del PDeCAT, la Colla Castellera de Barcelona podrà realitzar un mural d’art urbà commemoratiu pel seu 50è aniversari

Blasi.jpg

El regidor del grup municipal del PDeCAT Raimond Blasi, que ha defensat la proposició que ho reclama i que s’ha aprovat per unanimitat, celebra que “entre tots hem fet pinya perquè el mural sigui una realitat”

 

A instàncies del PDeCAT, la Colla Castellera de Barcelona podrà realitzar un mural d’art urbà commemoratiu pel seu 50è aniversari. El regidor del grup municipal del PDeCAT, Raimond Blasi, que ha defensat la proposició que ho reclama i que s’ha aprovat per unanimitat, ha celebrat que “entre tots hem fet pinya perquè el mural sigui una realitat”.

 

El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Raimond Blasi, ha defensat una proposició a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, que insta al Govern municipal a: “Que amb motiu del 50è aniversari de la Colla castellera de Barcelona, el govern municipal autoritzi a l’entitat la realització d’un mural d’art urbà a la façana de la seu de la seva titularitat al carrer Bilbao, 212, commemoratiu de l’efemèride.

 

Que el govern municipal faci les gestions oportunes per protegir i conservar tant aquest nou mural com l’obra de l’artista Gonzalo Borondo que porta per títol “fer llenya”, pintat a la mitgera de la finca ubicada a la cantonada dels carrers de Pujades amb Lope de Vega, del Poblenou, i que s’emmarca en l’“Open Walls Conference 2015 Barcelona””.

 

Raimond Blasi ha explicat que enguany, la colla dels Castellers de Barcelona celebra el seu 50è aniversari. El passat mes de febrer va presentar el calendari d’accions per commemorar aquest aniversari; una d’aquestes activitats és el realitzar un mural d’art urbà a la façana exterior de la seu de la seva titularitat al carrer Bilbao, 212 commemoratiu d’un aniversari tan assenyalat com els 50 anys de vida de la Colla. El regidor ha explicat que també hi ha un mural a la mitgera de l’edifici situat a la cantonada dels carrers de Pujades amb Lope de Vega, al barri del Poblenou, obra titulada “fer llenya” de l’artista Gonzalo Borondo, emmarcada en “Open Walls Conference 2015 Barcelona”, que la proposició reclama protegir.

 

“Ens fa especial il·lusió presentar aquesta iniciativa”, ha afirmat Blasi, que ha agraït el suport a tots els grups i, fent un símil casteller, ha afegit:  “tots hem fet pinya perquè el mural que demana la colla castellera sigui una realitat en breu”.

 

 

Barcelona, 19 de març de 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: