Sònia Recasens denuncia l’electoralisme, la demagògia i el populisme de l’alcaldessa Ada Colau amb els serveis funeraris de la ciutat

recsens ple.jpg

El PDeCAT  vota en contra la creació d’una funerària pública a Barcelona i la venda del 15% de la participació de la societat Serveis Funeraris de Barcelona, “no comptin amb nosaltres per dur a terme accions demagògiques i partidistes”

 

Sònia Recasens denuncia l’electoralisme, la demagògia i el populisme de l’alcaldessa Ada Colau amb els serveis funeraris de la ciutat. El PDeCAT  vota en contra la creació d’una funerària pública a Barcelona i la venda del 15% de la participació de la societat Serveis Funeraris de Barcelona, “no comptin amb nosaltres per dur a terme accions demagògiques i partidistes”.

 

Aquest matí s‘ha celebrat una sessió extraordinària del Consell Municipal per debatre sobre la creació d’una funerària pública a Barcelona i la venda del 15% de la participació de la societat Serveis Funeraris de Barcelona, punts que el govern municipal va retirar de l’ordre del dia de ple ordinari celebrat divendres passat en no tenir els suports necessaris per la seva aprovació. Avui tampoc han pogut prosperar perquè la majoria dels grups han votat en contra.

 

En nom del PDeCAT ha intervingut la portaveu adjunta Sònia Recasens. “Estem atònits”, ha afirmat afegint que “el que ha passat no hauria d’haver passat amb un tema que mereix màxima sensibilitat. Cal allunyar-nos del tot de posicions populistes i demagògiques. Però l’alcaldessa ha trencat tots aquests principis per electoralisme”. La regidora es referia al vídeo, gravat en el mateix saló de plens, que ahir l’alcaldessa va penjar a es xarxes socials, en el que apel·lava a la responsabilitat dels grups, de cara la a votació d’avui, “ens hagués agradat que l’alcaldessa hagués tingut aquesta sensibilitat quan es va produir l’enfonsament dels nínxols a Montjuïc, mai un tuit de disculpes ni cap gest d’empatia envers les famílies”.

“Ara l’alcaldessa dirà ‘Si se puede i ellos no quieren’, però avui no es pot per la seva irresponsabilitat”, ha dit Recasens que ha afirmat que no es pot utilitzar la Sindicatura amb finalitat partidistes; no es pot comprometre el bon nom de l’OMIC; no es pot venir aquí i dir que aprovem 60 sales de vetlla, quan en realitat el que s’aprova és la creació de sis sales de vetlla al tanatori de Montjuic, que es el que recull l’expedient original que no s’ha canviat; “amb sis sales incidiran al mercat?”, ha preguntat.

 

Recasens ha recordat que Serveis Funeraris de Barcelona és una empresa mixta, i que l’Ajuntament té dues cadires al consell d’administració, on “han aprovat la nova manera de tarifar que ara volen denunciar”. La regidora ha criticat que el govern esta atacant l’honorabilitat dels treballadors d’aquesta empresa, “que avui li diuen que se senten menyspreats”

 

“Avui votem en contra, no comptin amb nosaltres per dur a terme accions demagògiques i partidistes. No enganyin més, avui Colau ha dimitit de la causa pública”, ha finalitzat la regidora.

 

 

 

 

 

Barcelona, 27 de febrer de 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: