Xavier Trias acusa el govern d’Ada Colau d’estar confeccionant el seu programa electoral amb propaganda a càrrec de l’erari públic

Trias.jpg

 

El Cap del Grup Municipal del PDeCAT pregunta a l’alcaldessa com pensa garantir la neutralitat institucional de l’Ajuntament durant la celebració dels propers processos electorals, en vista de l’ús dels mitjans públics que fa l’executiu municipal i per no fer de cada intervenció com alcaldessa un acte de campanya electoral

 

El president del Grup Municipal del PDeCAT, Xavier Trias, ha acusat avui el govern d’Ada Colau d’estar confeccionant el seu programa electoral amb propaganda a càrrec de l’erari públic. Xavier Trias ha preguntat a l’alcaldessa com pensa garantir la neutralitat institucional durant la celebració dels propers processos electorals, en vista de la utilització dels mitjans públics que fa el govern i per no fer de cada intervenció com alcaldessa de Barcelona un acte de campanya electoral.

 

El Grup Municipal del PDeCAT a Barcelona, que presideix Xavier Trias, ha adreçat a l’alcaldessa una pregunta durant el Consell Municipal per tal de conèixer, en vista que en els propers mesos hi ha dues convocatòries d’eleccions “quin és el capteniment del Govern Municipal per tal de garantir la neutralitat institucional durant la celebració de tots aquests processos electorals?”.

 

Xavier Trias ha retret Colau, i el seu govern, per la utilització de recursos públics per fer-se propaganda; i ha posat diferents exemples, com la col·locació d’almenys tres grans lones publicitàries a parets mitgeres fent promoció de la política d’habitatge del govern Colau amb dades falses i esbiaixades; la utilització de perfils institucionals de xarxes socials per fer propaganda del tramvia; o la inserció a diferents diaris de reportatges amb grans fotografies de membres del govern. “Tot això és un abús total dels mitjans públics en favor de vostès”, ha afirmat l’exalcalde.

 

Xavier Trias també ha explicat que en els darrers sis mesos el govern està publicitant molts plans, com el Pla pel Dret a l’Habitatge de Barcelona 2016-2025,

Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021, el Pla d’equipaments i serveis juvenils 2018-2028, Nou Pla de Mobilitat Urbana 2019-2024 o el Pla d’Accessibilitat Universal 2018-2026, alguns d’ells a 10 anys vista, “ho fan quan estan a punt de plegar, i ho publiciten tot. El que estan fent és el seu programa electoral a càrrec de l’erari públic”, ha denunciat Trias.

 

 

 

Barcelona, 22 de febrer de 2019

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: