El PDeCAT celebra que el Govern Colau accepti per fi introduir les càmeres personals pels agents de la Guàrdia Urbana i avançar en la modernització del cos

Matí.jpg

 

El regidor de Prevenció i Seguretat del Grup Demòcrata, Jordi Martí, lamenta que la prova pilot arribi a finals de mandat, quan els propis agents, sindicats policials i la seva formació política ho venen reclamant durant l’actual mandat municipal

 

El regidor de Prevenció i Seguretat del grup del PDeCAT, Jordi Martí, ha celebrat avui que el Govern d’Ada Colau hagi acceptat per fi introduir les càmeres personals pels agents de la Guàrdia Urbana i avançar així en la modernització del cos de la policia local de Barcelona. Jordi Martí ha lamentat també que la prova pilot que avui s’ha presentat arribi a finals de mandat, quan els propis agents, sindicats policials i la seva formació política ho venen reclamant durant l’acual mandat.

 

El Govern municipal de Barcelona, per mitjà del Comissionat de Seguretat de l’Ajuntament, Amadeu Recasens, ha presentat aquest matí la posada en marxa d’una prova pilot per introduir dispositius personals de gravació, càmeres de vídeo, en el cos d’agents de la Guàrdia Urbana.

 

El regidor de Prevenció i Seguretat del Grup del PDeCAT ha “celebrat” la mesura, “que dóna resposta a les necessitats de modernització del cos de la Guàrdia Urbana, i atén, també, les demandes dels propis agents i dels sindicats policials”. Jordi Martí ha recordat que el Grup Demòcrata ha demanat la incorporació d’aquests dispositius des d’inicis del mandat, “en base a aquesta aposta per a la modernització, i també per donar més seguretat als agents davant de casos de males praxis o de denúncies falses contra la Urbana”.

 

El regidor Martí ha lamentat així “que aquesta prova pilot arribi a finals de mandat; s’ha perdut molt de temps”. I ha insistit en conèixer de primera mà informació sobre el temps de durada de la prova pilot: “exigim que l’alcaldessa Ada Colau  doni la cara com a màxima responsable de la seguretat a la ciutat i, directament, de la Guàrdia Urbana, i deixi d’amagar-se davant de perfils més tècnics”.

 

 

Barcelona, 7 de febrer de 2019

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: