El PDeCAT demana al Govern Colau que obri una investigació per les presumptes filtracions de treballadors municipals sobre operacions policials contra el ‘Top Manta’

 

Matí.jpg

 

El regidor de Seguretat del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, considera que, “de confirmar-se, estaríem davant de fets extremadament greus que serien susceptibles de provocar l’exigència de responsabilitats polítiques i d’altra índole”

 

El regidor de Seguretat del Grup Municipal Demòcrata (PDeCAT), Jordi Martí, ha demanat al Govern d’Ada Colau que obri una investigació per les presumptes filtracions de treballadors municipals sobre operacions policials contra el ‘Top Manta’. Jordi Martí ha explicat que “de confirmar-se, estaríem davant de fets extremadament greus que serien susceptibles de provocar l’exigència de responsabilitats polítiques i d’altra índole”.

 

En les darreres hores s’estan publicant diferents informacions segons les quals treballadors i treballadores municipals haurien passat informació confidencial a persones que realitzen venda ambulant il·legal sobre operatius policials precisament contra el ‘top manta’. A parer del regidor Jordi Martí, “en cas de confirmar-se, estaríem davant de fets extremadament greus que serien susceptibles de provocar l’exigència de responsabilitats polítiques i d’altra índole”.

 

Jordi Martí considera que el Govern d’Ada Colau ha d’obrir de forma immediata una investigació per aclarir aquestes informacions i determinar responsabilitats “d’uns fets que serien d’una gran gravetat”. El regidor del PDeCAT, a banda de reservar-se l’opció de  presentar noves iniciatives fins i tot al Consell plenari municipal, avui mateix ha registrat un conjunt de preguntes que reclamen a l’executiu:

 

  • Quin és el capteniment del Govern Municipal davant la informació segons la qual treballadores municipals haurien presumptament passat informació confidencial sobre operatius policials a persones que realitzen venda ambulant il·legal?
  • Té previst el Govern Municipal obrir alguna investigació sobre aquests fets?
  • El Govern Municipal té constància sobre si fets similars s’han produït en anteriors ocasions?
  • Té previst el Govern Municipal analitzar aquests fets amb els altres cossos policials implicats?

 

 

 

 

Barcelona, 18 de gener de 2018

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: