El PDeCAT aconsegueix que l’Ajuntament s’obri a expropiar urgentment el solar de Concepció Arenal 226, per a permetre ampliar l’Escola Mestre Enric Gibert i Camins

Captura de pantalla 2018-12-11 a les 11.05.39

Irma Rognoni, que ha defensat la proposició que ho reclama a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports i que s’ha aprovat per unanimitat , espera que aquesta escola de Sant Andreu, que necessita ampliar el seu espai, pugui fer ús del solar ja el 2019

 

El grup municipal del PDeCAT aconsegueix que l’Ajuntament s’obri a l’adquisició urgent del solar en la forma d’expropiació pactada del preacord assolit, situat al carrer Concepció Arenal 226, donant així resposta a la necessària ampliació de l’Escola Mestre Enric Gibert i Camins. La regidora del Grup Municipal Demòcrata, Irma Rognoni, que ha defensat la proposició que ho reclama a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports i que s’ha aprovat per unanimitat, espera que aquesta escola del districte de Sant Andreu, que necessita ampliar el seu espai, pugui fer ús del solar ja el 2019.

 

La proposició, que s’ha transaccionat amb el govern, acorda: “La Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports insta al Govern municipal a: Que l’Ajuntament de Barcelona continuï treballant per a l’adquisició urgent del solar en la forma d’expropiació pactada del preacord assolit, situat al carrer Concepció Arenal 226, donant així resposta  a la necessària ampliació de l’Escola Mestre Enric Gibert i Camins”.

 

L’Escola Mestre Enric Gibert, al Districte de Sant Andreu, té una manifesta necessitat d’ampliació d’espai que ha esdevingut una reivindicació històrica. Com a explicat la regidora d’Educació del Grup del PDeCAT, Irma Rognoni, la manca d’espai dificulta per exemple una adequada atenció a l’estona del migdia. Darrerament a la manca d’espai de l’escola, s’han d’afegir problemes de seguretat per l’estat de la paret mitgera. Al costat de l’escola, al carrer Concepció Arenal, 226 hi ha un solar adjacent qualificat d’ús docent que, segons el PGM, és expropiable.

 

Rognoni ha agraït transacció govern i el vot favorable de la resta de grups: “l’escola té necessitats, esperem que l’ús del solar ja sigui possible el 2019”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: