A instàncies del PDeCAT, el govern Colau haurà de convocar una taula de coordinació i debat per acordar diferents iniciatives i activitats que reforcin la campanya de Nadal 2019

BLasi comissió.jpg

El regidor  del Grup Municipal Demòcrata reclama que l’Àrea de Comerç i Mercats recuperi el lideratge de l’organització i coordinació de la campanya de Nadal, “ja que l’aposta d’aquest govern per aquest any ha estat un fracàs”

A instàncies del PDeCAT, el govern que encapçala Ada Colau haurà de convocar una taula de coordinació amb entitats per acordar les accions de cara a la propera campanya de Nadal. El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Raimond Blasi, reclama que l’Àrea de Comerç i Mercats recuperi el lideratge de l’organització i coordinació de la campanya de Nadal, “ja que l’aposta d’aquest govern ha estat un fracàs”. Blasi ha defensat una proposició a la Comissió d’Economia i Hisenda, que s’ha aprovat amb els vots del PDeCAT, C’s, ERC,  PSC i PP; mentre que el govern ha votat en contra, que acorda:

 

“La Comissió d’Economia i Hisenda insta al govern municipal a que l’Àrea de Comerç i Mercats recuperi el lideratge de l’organització i coordinació de la Campanya de Nadal presidint a tals efectes una Taula de coordinació entre els diferents Departaments, sectorials i territorials, implicats, així com les entitats representatives del sector del Comerç i del Turisme, per tal de poder debatre i acordar les diferents iniciatives i activitats a desenvolupar.

 

A que s’iniciï tan bon punt finalitzada la Campanya de Nadal 2018-2019 un debat profund i participat sobre la il·luminació de carrers, equipaments municipals i façanes d’edificis durant la Campanya de Nadal per tal de garantir que la foscor que s’ha viscut els darrers anys no es torni a produir, comprometent-se a mantenir i incrementar el nombre de carrers il·luminats enguany, seguint els criteris mediambientals corresponents.

 

A que es reprenguin el Concurs d’il·luminació de façanes i aparadors de Nadal per promoure la participació de la ciutadania i el Concurs d’idees de l’enllumenat de Nadal, “Encén el Nadal”, pels carrers de la ciutat per promoure la creativitat i el disseny”.

 

Blasi ha destacat que, en aquest mandat, “la ciutat de Barcelona ha perdut el seu atractiu Nadalenc per la manca de compromís del govern municipal amb la Campanya de Nadal” i ha afegit “queden pocs mesos pel canvi de mandat i cal començar a treballar, per això presentem aquesta proposició amb sentit propositiu”. Per al regidor del Grup Municipal Demòcrata “hi ha hagut una manca de lideratge de l’àrea de Comerç i Mercats, que liderava i coordinava la Campanya de Nadal” i per això ha reclamat que aquesta àrea recuperi el lideratge, amb implicació de totes les parts, “ja que l’aposta del govern ha estat un fracàs”.

 

El regidor ha destacat la necessitat que, una vegada acabada la campanya actual, “es faci un debat profund, tranquil, participat, amb modificacions substancials, per dissenyar-ne una nova”. Blasi també ha reclamat millorar la il·luminació dels carrers, equipaments, i edificis per garantir que, “enlloc de la foscor que porta el senyor Hivern, vingui la llum”; incrementar el número de carrers il·luminats i ampliar i recuperar projectes que s’han perdut com el concurs per il·luminar façanes i aparadors per Nadal, o el concurs ‘Encén el Nadal’, de propostes per il·luminar els carrers per promoure la creativitat i el disseny.

 

En aquest mandat, “el Nadal han estat dates més de foscor que no pas de llum”, ha afirmat Blasi que ha retret al govern que les dades que ofereix de carrers il·luminats tenen una fiabilitat justeta, “a la transparència li falta llum”. Finalment, el regidor ha agraït als grups que han permès aprovar la iniciativa i també l’esforç dels comerciants per il·luminar carrers de la ciutat per Nadal.

 

 

 

 

Barcelona, 11 de desembre de 2018

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: