Neus Munté reclama a Ada Colau que “faci participació de veritat asseient-se a parlar amb tothom” per a reformar La Rambla

L’alcaldable del PDeCAT destaca que els problemes que té La Rambla i les necessitats que presenta són del tot conegudes i, en canvi, el govern dels Comuns ha perdut 3 anys teoritzant i filosofant, sense avançar gens, mentre la via es degradava amb més delinqüència, ‘top manta’, brutícia

 

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona, Neus Munté, ha reclamat avui a l’alcaldessa Ada Colau que “faci participació de veritat asseient-se a parlar amb tothom” per a reformar La Rambla. Neus Munté ha destacat que els problemes que té La Rambla i les necessitats que presenta són del tot conegudes i, en canvi, el govern dels Comuns ha perdut 3 anys teoritzant i filosofant, sense avançar gens, mentre la via es degradava amb més delinqüència, ‘top manta’, captadors de cannàbiques, inseguretat o brutícia.

 

El Govern municipal ha presentat avui l’esbós de projecte de transformació de La Rambla que ha elaborat Km-ZERO, l’equip guanyador del concurs convocat per l’Ajuntament per a la remodelació d’aquest emblemàtic passeig.

 

A parer de la candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona, Neus Munté,  “La Rambla és l’artèria de la nostra ciutat, el nostre carrer més emblemàtic i que ens representa a nivell internacional. Però en els darrers 3 anys, hem vist tristament com La Rambla s’ha anat degradant: amb més delinqüència, més  inseguretat, més ‘top manta’, més captadors de cannàbiques o més brutícia”. A parer de Munté, “els problemes que té La Rambla i les necessitats que presenta són del tot conegudes i, en canvi, el govern Colau ha perdut 3 anys teoritzant i filosofant, sense avançar gens”.

 

L’alcaldable del PDeCAT ha destacat que “també s’ha desaprofitat molta part de la feina feta el mandat passat, el de l’Alcalde Xavier Trias, com per exemple el Pla Especial, guardat en un calaix els primers dos anys de mandat d’Ada Colau”.

 

“Evidentment que creiem que La Rambla necessita una reforma integral, però el que avui posem en dubte és el suposat consens que el govern municipal diu que hi ha al voltant d’aquest avant-projecte que avui han presentat”, ha exposat Neus Munté, tot fent referència a la constatació que restauradors i quiosquers s’han mostrat en desacord avui mateix amb del document presentat per l’alcaldessa Colau. “I això no és un bon començament”, ha dit Munté.

 

“Demanem al govern Colau que faci participació de veritat, asseient-se i parlant amb tothom. La Rambla s’ha de fer entre tots, sense sectarismes ni prejudicis. És imprescindible que el govern municipal rectifiqui el rumb i busqui un consens real per abordar ja la reforma que la Rambla necessita”, ha conclòs Munté.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: