Neus Munté: “La macrooperació policial dels Mossos contra els narcopisos és una bona notícia pels veïns i comerciants de Ciutat Vella i de tota la ciutat”

 

Neus.jpg

L’alcaldable del PDeCAT destaca que “l’èxit de l’acció policial per fer front a la inseguretat i l’incivisme exigeix un govern municipal sense complexos, que lideri la Guàrdia Urbana”   

 

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona, Neus Munté, ha assegurat avui que “la macrooperació policial dels Mossos contra els narcopisos és una bona notícia pels veïns i comerciants de Ciutat Vella i de tota la ciutat”. Neus Munté ha valorat “molt positivament” l’actuació de la policia catalana contra el tràfic de drogues, que s’ha dut a terme al centre de Barcelona i destaca que “l’èxit de l’acció policial per fer front a la inseguretat i l’incivisme exigeix un govern municipal sense complexos, que deixi de mirar a una altra banda i lideri la Guàrdia Urbana”.

 

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, i sota la direcció d’un jutjat de Barcelona, ha dut a terme avui dilluns, 29 d’octubre, una macrooperació policial contra una xarxa de distribució de droga a locals i narcopisos de la ciutat, bàsicament al districte de Ciutat Vella. 700 Mossos d’Esquadra i uns 150 agents de la Guàrdia Urbana estan registrant una quarantena de domicilis, entre ells gairebé 30 narcopisos, i s’han produït més de 50 detencions.

 

Neus Munté ha posat en valor el Pla de xoc al Raval i Ciutat Vella, per combatre els narcopisos i impulsar un pla integral per recuperar el barri i el districte pels seus veïns i veïnes, que va impulsar el PDeCAT el passat mes de maig i que va ser assumit pel govern d’Ada Colau.

 

Munté ha reclamat a Ada Colau que assumeixi com a pròpia la direcció de les estratègies de seguretat i no defugi les seves responsabilitats, com a alcaldessa de Barcelona i regidora de Seguretat i Prevenció.

 

 

 

 

Barcelona, 29 d’octubre de 2018

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: