Jordi Martí: “L’augment dels fets delictius d’un 19% és una xifra d’escàndol i aquest fracàs es deu a la manca de lideratge de l’alcaldessa i el seu Govern”

 

GMD Sarrià465.jpg

El regidor del Grup Municipal Demòcrata afirma que només amb un canvi de Govern municipal, sense prejudicis ideològics sobre la seguretat, el paper de la policia i la necessitat de fer complir les normes es podrà fer front als problemes de seguretat de Barcelona

 

El regidor de Seguretat del Grup Municipal Demòcrata,  Jordi Martí, ha expressat avui que “l’augment dels fets delictius d’un 19% és una xifra d’escàndol i aquest fracàs es deu a la manca de lideratge de l’alcaldessa i el seu Govern”. El regidor del Grup Municipal Demòcrata afirma que només amb un canvi de Govern municipal, sense prejudicis ideològics sobre la seguretat, el paper de la policia i la necessitat de fer complir les normes es podrà fer front als problemes de seguretat de Barcelona.

 

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Barcelona la reunió de la Junta Local de Seguretat, en la que, entre d’altres dades, s’ha explicat que des del gener fins a l’agost d’enguany els fets delictius han augmentat un 19%. El regidor responsable de l‘àmbit de Seguretat del Grup Demòcrata, Jordi Marti, ha qualificat aquestes xifres d’escàndol i ha assenyalat l’alcaldessa i al seu govern com responsables per la seva manca de lideratge. “El fracàs de la seguretat a Barcelona només té un responsable: la manca de lideratge de l’alcaldessa i el Govern, que no ha cregut mai que fos de la seva incumbència”, ha dit.  Per a Martí, “a corre-cuita, tard i malament, han intentat rectificar, però ja no hi són a temps. L’Increment de fets delictius en gairebé un 20% en només 8 mesos són unes xifres d’escàndol, que posen de manifest que al Govern municipal se li ha escapat de les mans la seguretat de la ciutat”.

 

Jordi Martí ha assenyalat que “portem tot el mandat alertant que l’alcaldessa i el seu equip no es podien desentendre de la seguretat de la ciutat; que era la seva responsabilitat més directa; vam fer propostes”. Des del PDeCAT, ha explicat el regidor, “vam demanar que l’Alcaldessa fes un pas al costat, i nomenés un regidor específic que es fes càrrec de la seguretat; però no va voler”. Martí també ha criticat que s’hagi menystingut el paper decisiu de la Guàrdia Urbana en el manteniment de la seguretat i la prevenció a la ciutat; retirant-li funcions, reorientant les seves actuacions.

 

A parer de Martí “ara ja tot seran pegats. Només amb un canvi de Govern municipal, sense complexos ni prejudicis ideològics sobre la seguretat, el paper de la policia i la necessitat de fer complir les normes i les ordenances, es podrà fer front de manera efectiva i eficient a aquest repunt dels fets delictius i els problemes de seguretat de Barcelona”.

 

 

 

 

 

Barcelona, 22 d’octubre de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: