Jordi Martí: “El conveni entre Ajuntament i Sagrada Família és bo, però es queda curt perquè no afronta l’escalinata del carrer Mallorca”

 

Matí.jpg

El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, felicita el Patronat de la Sagrada Família per la generositat en la implicació en la millora de l’espai urbà al voltant del temple i  la millora del transport públic al seu entorn

 

El regidor d’Urbanisme del PDeCAT, Jordi Martí ha valorat l’acord presentat aquest matí pel govern municipal i la Junta Constructora de la Sagrada Família que preveu la contribució de patronat en millorar la mobilitat i l’urbanisme al entorn el temple.

 

Jordi Martí ha expressat la seva satisfacció perquè la Sagrada Família segueix essent un element cabdal per la ciutat i ha afegit que “una altra vegada, quan el govern Colau rectifica, és quan l’encerta: la Sagrada Família ha passat en aquests dos anys de ser ‘una mona de Pasqua’ a ser un element – com ha de ser- de revulsiu en tot l’àmbit de l’Esquerra de l’Eixample i de la ciutat”.

 

Martí ha felicitat el Patronat de la Sagrada Família per la generositat en la implicació amb la ciutat, en el finançament de la millora de l’espai urbà al voltant del temple, i en la millora del transport públic al seu entorn.

 

El regidor, no obstant, ha expressat la seva sorpresa perquè en el marc de l’acord no s’ha pogut arribar a una solució per la façana de la Glòria i la seva escalinata, la construcció de la qual implicaria l’expropiació i enderroc d’habitatges al carrer Mallorca.  “Creiem que l’acord al que s’ha arribat és de mínims i ha defugit de la part més complexa que és l’obertura i expropiacions que comporta l’accés per la façana de la Glòria”, ha dit.  El regidor ha recordat que l’abril de 2015 el govern de l’alcalde Xavier Trias va signar un acord amb l’Associació  de Veïns de Sagrada Família que concretava les actuacions urbanístiques a impulsar.

 

“Aquest conveni”, ha prosseguit, “és bo, però es queda curt. No ha estat valent: la solució de la façana de La Glòria, columnes i escalinata calia haver-ho afrontat i solucionat en el marc d’aquest acord”.

 

 

 

 

 

Barcelona, 18 d’octubre de 2018

 

 

 

 

 

Matí.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: