El PDeCAT aconsegueix que el govern creï una Comissió de Treball amb els veïns per definir les solucions de la millora i humanització de la Ronda Universitat

 

La regidora del Grup Municipal Demòcrata, Francina Vila,  afirma que la Ronda Universitat, entre Plaça Catalunya i la Plaça Universitat, presenta seriosos dèficits en quant a la qualitat de l’espai i que amb aquesta comissió els veïns podran aportar el seu punt de vista per definir solucions

 

El Grup Municipal del PDeCAT ha aconseguit que el govern creï una Comissió de Treball amb els veïns per definir les solucions de la millora i humanització de la Ronda Universitat, entre Plaça Catalunya i la Plaça Universitat.  La regidora del Grup Municipal Demòcrata, Francina Vila,  afirma que la Ronda Universitat presenta seriosos dèficits en quant a la qualitat de l’espai i que amb aquesta comissió els veïns podran aportar el seu punt de vista per definir solucions.

 

El Grup Municipal del PDeCAT ha presentat un prec a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat (CEUM) que reclama que el govern de la ciutat creï de forma immediata una Comissió de Treball estable amb els veïns afectats per definir les solucions per a la Millora i Humanització de la Ronda Universitat, entre Plaça Catalunya i la Plaça Universitat.

 

La regidora Francina Vila ha explicat que el tram de la Ronda Universitat, entre Plaça Catalunya i la Plaça Universitat, “presenta seriosos dèficits en quant a la qualitat de l’espai públic així com serioses problemàtiques que afecten greument a la qualitat de vida dels ciutadans i veïns d’aquest indret”; i ha afegit “hem denunciat aquesta situació, que és coneguda sobradament per part del govern, però malauradament aquest segueix menystenint i desatenent tant a les demandes veïnals com a les iniciatives aprovades en els òrgans de decisió d’aquest consistori”.

 

La regidora del PDeCAT ha recordat a que a la CEUM celebrada al 19 de gener de 2017, s’aprovà la iniciativa proposada pel Grup Demòcrata en la que es demanava que el govern municipal atengués i escoltés els veïns de la Ronda Universitat, redactés en 6 mesos una diagnosi sobre la qualitat de l’espai públic en aquest tram de Ronda i un Pla integral de millora d’aquest tram de Ronda Universitat.

 

“Avui, de nou, hem presentat una nova iniciativa al respecte, un prec per tal de crear de manera immediata una Comissió de Treball estable amb els veïns afectats per definir les solucions de la millora i humanització de la Ronda Universitat i que el govern ha acceptat”, ha dit Vila que ha assenyalat que aquest prec ha de permetre a veïns i comerciants “participar de la diagnosi dels problemes que pateix la ronda, aportar el seu punt de vista per a les solucions i definir com ha de ser aquest carrer tant emblemàtic en el futur”.

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 17 d’octubre de 2018

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: