A instàncies del PDeCAT, el govern municipal actuarà per aturar la degradació de la Casa Tosquella

El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, ha defensat el prec que ho reclama a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i que aposta també perquè aquest edifici modernista es pugui acabar incorporant al patrimoni municipal per destinar-lo a equipament públic

 

A instàncies del PDeCAT, el govern municipal farà el que estigui al seu abast per a aturar la degradació de la Casa Tosquella. El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, ha defensat el prec que ho reclama a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i que aposta també perquè aquest edifici modernista es pugui acabar incorporant al patrimoni municipal per destinar-lo a equipament públic

 

El Grup Municipal del PDeCAT ha presentat un prec a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat que reclama que el govern de la ciutat faci el que estigui al seu abast per a aturar la degradació de la Casa Tosquella, Bé cultural d’interès cultural, inclòs si s’escau, la seva adquisició i posterior rehabilitació per a destinar-lo a equipament públic del barri del Putxet. Aquesta obra arquitectònica, construïda l’any 1889 per l’arquitecte Joan Caballé, forma part del patrimoni modernista de la ciutat.

 

Martí ha demanat al govern fer gestions per intentar  frenar degradació de la casa Tosquella, protegida amb el màxim grau de catalogació, Bé cultural d’interès nacional (BCIN). “Hem d’evitar la degradació, que en  aquests moments és ja important ”, ha dit Martí que ha afegit que a més llarg termini s’hauria d’incorporar al patrimoni municipal i destinar-ho a equipament públic, a un barri que té dèficit d’equipaments. El regidor ha assenyalat que les condicions per poder adquirir aquesta finca han canviat respecte anys enrere i actualment la propietat  estaria disposada al que abans no era possible.

 

El govern ha estat acceptat el prec i Martí ha afegit que fora “bo que es pogués materialitzar el més aviat possible, potser en el proper mandat, i amb el suport de la Generalitat i també de la Diputació”.

 

 

 

Barcelona, 17 d’octubre de 2018

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: