Neus Munté: “Ferran Mascarell, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i jo mateixa ens hem conjurat per treballar units i seguir sumant per Barcelona”

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de la capital catalana anuncia que manté la prioritat de seguir sumant per aconseguir una candidatura transversal i d’unitat sobiranista, compromesa amb la ciutat i el país “que serà guanyadora”

La candidata del PDeCAT a les eleccions municipals a Barcelona, Neus Munté, ha anunciat avui que de forma conjunta Ferran Mascarell, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i ella mateixa s’han conjurat per treballar units i seguir sumant per Barcelona. Neus Munté ha refermat que manté la prioritat de seguir sumant per aconseguir una candidatura transversal i d’unitat sobiranista, compromesa amb la ciutat i el país, “que serà guanyadora”.

Neus Munté ha intervingut aquest vespre a l’Espai Barcelona del PDeCATBCN, l’assemblea deliberativa i d’impuls polític en que participen tots els associats del partit a la capital catalana, i que cada dos mesos es celebra a l’auditori del Centre d’Art Tradicionàrius (CAT), a la Vila de Gràcia, per informar de les novetats a l’entorn de la candidatura per a les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona de maig de l’any que ve. Munté ha valorat el moviments que s’han produït les darreres setmanes en el taulell de les eleccions municipals a la capital catalana, amb la confirmació de Manuel Valls com a candidat de Ciutadans, i el canvi sobtat del cap de llista d’ERC en favor d’Ernest Maragall, prèvia renúncia d’Alfred Bosch. No obstant, Neus Munté ha volgut refermar-se en la idea de que “el que no ha canviat és la nostra prioritat de poder articular una llista de suma i unitat sobiranista. Seguim estan aquí, convençuts que aquesta és l’opció guanyadora, preferida àmpliament des del món independentista i que ens tornarà a portar a l’alcaldia de Barcelona”.

L’alcaldable del PDeCAT, guanyadora del procés de primàries conclòs el passat mes de maig, ha recordat que “hem buscat acostaments amb ERC, tal i com em vaig comprometre que faríem. Ara a ERC hi ha un nou cap de llista, però per a nosaltres no quedarà, no escatimarem esforços per entendre’ns”. A parer de Munté, “una llista unitària és garantia de llista guanyadora. Pensem quin hauria estat el resultat del 21-D si ERC s’hagués sumat a la proposta de llista d’unitat que la societat catalana reclamava!”.

Neus Munté ha explicat que “aquesta voluntat de sumar continua vigent”, i com a mostra, ha desvelat que el passat divendres, 21 de setembre, a la presó de Lledoners, es va produir una reunió entre ella mateixa, en Ferran Mascarell, en Jordi Sànchez i en Joaquim Forn, “i on tots quatre vam conjurar-nos a treballar units per la Barcelona que volem”. “I continuarem parlant i treballant junts, amb persones, com tots ells que representen la transversalitat, visió compartida i la pluralitat d’idees i de compromís amb la ciutat i el país”, ha dit Munté, que ha reblat que “i vull segui sumant gent en aquest projecte”.

Neus Munté ha exposat als associats del Partit Demòcrata “com a candidata del PDeCAT, em vau fer confiança, em vau escollir a les primàries, i continuo fent la feina que se’n va encarregar, i ho faig amb total convenciment, empenta i ganes”. L’alcaldable ha explicat que segueix trepitjant la ciutat, barri a barri, “anant a tot arreu, per conèixer, contrastar, escoltar, i parlar amb molta gent”, i que ho fa de la ma dels mateixos associats, “amb el vostre suport, i constatant la immensa feinada que es fa des del Grup Municipal i des del partit, els consellers municipals i equips i assessors i tècnics”. “Amb aquest mateix convenciment”, ha dit Munté, “treballo en l’encàrrec de cercar els acords necessaris per disposar d’una candidatura el més potent possible. Una candidatura que il·lusioni. Una candidatura guanyadora. I això no és nou. Ho he volgut sempre i ho he dit sempre. Una llista transversal més enllà del partit, per reforçar, sumar…, d’acumulació de forces”.

Munté ha clos la seva intervenció reforçant el missatge de que “avui seguim prioritzant la suma, la unitat, i hi estem treballant. No estem quiets, no esperem que passi no sé quina cosa. No. Estem de fa temps activats, disposats, il·lusionats. Jo ho estic molt. Jo vull remuntar Barcelona i per aconseguir-ho ara toca treballar per la suma i la unitat”.
Barcelona, 27 de setembre de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: