El PDeCAT aconsegueix que el govern informi sobre l’estat d’execució de les obres de remodelació dels mercats municipals

 

Blasi.jpg

El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Raimond Blasi, que ha defensat la proposició que ho reclama a la Comissió de Economia i Hisenda, afirma que no s’està complint el calendari previst de remodelacions, d’obres de gran manteniment ni altres actuacions per donar compliment al pla estratègic de Mercats 2015-2025

 

El Grup Municipal del PDeCAT aconsegueix que el govern informi sobre l’estat d’execució de les obres de remodelació dels mercats municipals. El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Raimond Blasi, que ha defensat la proposició que ho reclama a la Comissió de Economia i Hisenda, afirma que no s’està complint el calendari previst de remodelacions, d’obres de gran manteniment ni altres actuacions per donar compliment al pla estratègic de Mercats 2015-2025.

 

El regidor Blasi ha presentat una proposició sobre els Mercats Municipals de Barcelona, altres grups municipals també han presentat iniciatives al respecte. Aquesta coincidència, ha dit el regidor, “denota la preocupació sobre el què està passant amb les mercats municipals de la ciutat de Barcelona i l’acció que desenvolupa el govern”.

 

La proposició, que s’ha transaccionat amb el govern i que s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals, acorda: Que el Govern Municipal presenti i lliure per escrit al proper  Consell Rector de l’Institut de Mercats  Municipals del mes d’octubre:

–    L’estat  d’execució de les obres de remodelació i de les obres de gran manteniment dels Mercats Municipals així com un calendari actualitzat de les mateixes pel que queda de mandat.

–    La relació de Mercats en cartera per ser remodelats amb el seu estat de desenvolupament.

–    El balanç d’actuació del pla estratègic de mercats 2015-2025.

– El govern haurà d’assegurar que aquesta informació arribi als regidors sense representació a l’IMMB.

 

Blasi ha lamentat que, en aquest mandat, s’ha intentat canviar el model de mercats de manera unilateral, un model que sempre havia aixecat un gran consens i així ho avala l’alta nota de valoració dels usuaris; i ha lamentat que els incompliment sistemàtics del govern en no donar compliment a iniciatives aprovades en aquesta comissió en aquest àmbit. El regidor també ha expressat la seva preocupació per les remodelacions d’alguns mercats, “no avança la remodelació de mercats com el de la Vall d’Hebron, l’Abaceria, Sant Andreu o Bon Pastor”.

 

Raimond Blasi ha agraït la unanimitat que ha permès aprovar la iniciativa però ha lamentat que el govern hagi fet poc, “només han donat continuïtat al que s’havia engegat de l’anterior mandat i altres, però han fet poc, poquet. L’únic mèrit serà haver tancat un mercat, el mercat de Núria”.

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 18 de setembre de 2018

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: