El PDeCAT demana explicacions a l’alcaldessa Colau per les seves afirmacions sobre una oferta per finalitzar els seus estudis universitaris

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Jaume Ciurana, afirma “volem saber la veritat, els estudiants de la Universitat de Barcelona volen saber si tenen una universitat seriosa o una alcaldessa frívola”

 

L’alcaldable Neus Munté lamenta que hi hagi gent “a qui li passa de tot; o li podria haver passat; o ja hi era. Llàstima que de tant afany de protagonisme no els quedi temps de parlar dels problemes de la ciutat i de governar-la bé”

 

El PDeCAT demana explicacions a l’alcaldessa Colau per les seves afirmacions sobre una oferta per finalitzar els seus estudis universitaris. El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata, Jaume Ciurana, afirma “volem saber la veritat, els estudiants de la Universitat de Barcelona volen saber si tenen una universitat seriosa o una alcaldessa frívola”.

 

El Grup Municipal del PDeCAT ha registrat aquest matí una pregunta, per a ser resposta a la Comissió de Presidència que s’ha de celebrar el proper dimecres, per tal que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, doni explicacions sobre les seves declaracions en relació a l‘oferta que va rebre, segons les seves paraules, per part d’una directiva d’una multinacional per acabar fàcilment els seus estudis universitaris de la llicenciatura de Filosofia. L’alcaldessa va fer aquestes declaracions en una entrevista a TV3 i la Universitat de Barcelona, universitat on Colau va cursar els seus estudis, va reclamar explicacions sobre aquestes afirmacions.

 

“Volem que Colau doni explicacions, volem saber la veritat. Els milers d’estudiants de la Universitat de Barcelona volen saber si tenen una universitat seriosa o una alcaldessa frívola”, ha afirmat Ciurana. També l’alcaldable per Barcelona del PDeCAT, Neus Munté, va lamentar, en relació a aquesta nova polèmica protagonitzada per Ada Colau, que “hi ha gent a qui li passa de tot; o li podria haver passat; o ja hi era. Llàstima que de tant afany de protagonisme no els quedi temps de parlar dels problemes de la ciutat i de governar-la bé”.

 

Concretament, el text de la pregunta que el Grup del PDeCAT defensarà la setmana que ve a la Comissió de Presidència és el següent: “En quines circumstàncies i per part de qui es va produir l’oferiment, (segons declaracions, d’una directiva d’una multinacional) a l’alcaldessa per tal de facilitar-li l’obtenció del títol universitari que no té? Per quin motiu l’alcaldessa no ho ha denunciat encara? És conscient l’alcaldessa que si no fa públic el nom de la persona que li va fer aquest oferiment està posant en qüestió el prestigi de la Universitat de Barcelona i dels milers d’estudiants, llicenciats i doctors que han obtingut un títol en els darrers anys?”

 

 

 

Barcelona, 14 de setembre de 2018

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: