El PDeCAT reclama al govern que parli amb el món de l’esport per elaborar una proposta per l’Anella Olímpica

La regidora Maite Fandos critica que es presenti un projecte sense parlar amb el món de l’esport, amb els clubs, entitats i federacions esportives, “no fer-ho demostra que pel govern aquests agents no són interlocutors prioritaris i és un error”

 

El PDeCAT reclama al govern que parli amb el món de l’esport per elaborar una proposta per l’Anella Olímpica. La regidora Maite Fandos critica que es presenti un projecte sense parlar amb el món de l’esport, amb els clubs, entitats i federacions esportives, “no fer-ho demostra que pel govern aquests agents no són interlocutors prioritaris i és un error”. El govern municipal ha presentat aquest matí una proposta per acostar l’Anella Olímpica a la ciutadania a través de la cultura, l’esport i l’entreteniment, i que la ‘democratització que permetrà l’ús continu de les instal·lacions per part dels barcelonins i barcelonines, es realitzarà una  tasca  de  foment  de  l’esport’.

Fandos ha afirmat que la “democratització passa també per parlar i dialogar amb el sector de l’esport”. La regidora ha lamentat que el govern presenti la proposta sense consultar el sector de l’esport ni esperar l’opinió dels grups municipals, “perquè l’Anella Olímpica és un espai eminentment esportiu”. “No pot ser que es presenti el projecte sense parlar amb el món de l’esport, amb els clubs i entitats , no fer-ho demostra que pel govern aquests agents no són interlocutors vàlids i és un error”, ha assenyalat Fandos, que ha afegit “creiem que la proposta s’hauria d’haver  treballat en el si del Consell Municipal de l’Esport”.

Fandos ha retret al govern aquesta manera d’actuar, “no són les formes d’un govern transparent”. Així ha recordat que al darrer Consell Municipal, celebrat el mes de juliol, el govern d’Ada Colau va acceptar un prec que demanava que el Govern treballés conjuntament amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), les federacions vinculades als esports nàutics i el mar i el Club Patí Vela Barcelona, el futur del Moll de la Marina i el Port Olímpic. “Aquest projecte és important per la ciutat, com ho és el de l’Anella de Montjuïc, però el govern va tirar pel dret sense comptar amb agents esportius que comparteixen el mateix objectiu”, ha dit.

Fandos també ha recordat que el mes de febrer d’enguany el seu grup va presentar a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports el grup del PDeCAT ha presentat una proposició  que instava el Govern Municipal a presentar, el més aviat possible dins d’aquest any, el pla estratègic pel futur de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, dins de l’Anella Olímpica, treballat amb el món esportiu. La iniciativa va comptar amb els vots favorables de tots els grups municipals.

 

 

 

 

Barcelona, 2 d’agost  de 2018

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: