Homs denuncia l’estat de deixadesa en què es troba la Plaça de Castella i demana al govern un compliment estricte de l’ordenança de civisme

 

homs.jpg

La regidora del PDeCAT afirma que els problemes que es donen a aquesta plaça del Raval no són un fet aïllat al districte i reclama al govern, del districte i de la ciutat, que “es posi les piles per fer la feina que li correspon i els veïns reclamen”.

 

La regidora del Grup del PDeCAT Mercè Homs, també presidenta del Consell del Districte de Ciutat Vella, ha denunciat l’estat de deixadesa i de degradació en què es troba la Plaça de Castella, al Raval. Mercè Homs denuncia les molèsties que generen l’incivisme a veïns i comerciants d’aquesta plaça, al Raval Nord. La regidora ha explicat que la situació, amb problemes de neteja, brutícia, convivència, s’agreugen als vespres i els veïns i veïnes reclamen solucions. Homs ha reclamat a la regidora del districte i també al govern de l’Ajuntament, que és qui tenen la responsabilitat de que aquestes situacions no es produeixen, “que actuïn, que s’asseguin amb els veïns i els comerciants per abordar la situació”.

 

“Demanem també un compliment estricte de l’ordenança de civisme, més presència de la Guàrdia Urbana, més efectius de neteja per netejar grafits, manteniment i cura de les zones enjardinades, i més contundència,  sobretot als vespres, perquè la plaça de Castella és un indret on passen coses que no són agradables per ningú”, ha dit.

 

Els problemes que es donen a la plaça de Castella no són un fet aïllat al districte, ha assenyalat la regidora que ha afegit “a Ciutat Vella hi ha massa focus problemàtics perquè el govern estigui instal·lat en la inacció”. Homs ha afirmat que “la inacció porta al fracàs absolut de les polítiques que s’han emprès al barri, s’han enquistat problemes, en proliferen de nous, i augmenten els que ja hi havia”, i ha reclamat al govern del districte que “es posi les piles per fer la feina que li correspon i els veïns reclamen”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 1 d’agost de 2018

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: