Blasi: “La defensa dels drets del sector del taxi, a que donem suport, ha de ser compatible amb el funcionament normal de Barcelona i l’àrea metropolitana”

 

BLasi.jpg

El regidor del grup del PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona i representant de la formació a l’IMET denuncia que “ara estem pagant les conseqüències” de “l’ús partidista i populista que ha fet Ada Colau i el seu Govern amb el reglament de les VTC”

 

El regidor del Grup Municipal del PDeCAT a l’Ajuntament, i representant a l’IMET (Institut Metropolità del Taxi), Raimond Blasi, ha assegurat avui que “la defensa dels drets del sector del taxi, a que donem tot el suport, ha de ser compatible amb el funcionament normal de Barcelona i la seva àrea metropolitana”. Raimond Blasi ha denunciat que “ara estem pagant les conseqüències” de “l’ús partidista i populista que ha fet Ada Colau i el seu Govern amb el reglament de les VTC”.

 

El Grup municipal Demòcrata a l’Ajuntament, i també en l’àmbit de l’Àrea Metropolitana, contempla amb molta preocupació tot el que està succeint al sector del taxi aquests darrers dies i, per aquest motiu, el regidor Raimond Blasi ha exigit al govern d’Ada Colau, tant a l’Ajuntament de Barcelona com a l’Àrea Metropolitana, que “actuï amb responsabilitat pel conjunt de la ciutat i el seu entorn”.

 

Segons ha exposat Blasi, “el grup del PDeCAT manté el seu compromís amb el sector del taxi per tal de seguir treballant per la seva modernització i competitivitat davant d’un món canviant, amb nous reptes a que fer front, i així ho ha defensat a l’Àrea Metropolitana i a l’IMET”. “Respectem el dret a defensar i reivindicar els drets del sector, però aquesta defensa necessàriament ha de ser compatible amb garantir la connectivitat i el funcionament normal d’una ciutat com Barcelona i la seva àrea metropolitana”, ha dit Blasi; que també ha afegit “i en qualsevol cas, denunciem i rebutgem l’ús de la violència i qualsevol altre acte vandàlic”, en relació als que van tenir lloc a mitja setmana al centre de Barcelona. En definitiva, “creiem que és compatible mantenir el suport a les reivindicacions del sector del taxi, i al mateix temps exigir que les protestes es facin d’una manera correcta ja que estem davant d’una concessió publica”, ha exposat Raimond Blasi.

 

“Ja vam avançar al Ple de juny de l’AMB”, ha assenyalat Raimond Blasi, “els riscs que corria el reglament per limitar les VTC a l’Àrea Metropolitana, així com que vam denunciar l’ús partidista i populista que n’estava fent a seva presidenta i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Ara n’estem pagant les conseqüències”. “Sense cap mena de dubte, les parts implicades, les institucions, des de la lleialtat, han de treballar per abordar una situació que s’ha escapat de les mans per la incapacitat de gestió i manca de diàleg per arribar a acords sobre tot de Colau i els Comuns, i l’amenaça per part d’una sectorial del taxi que no representa al seu conjunt”, ha dit Blasi, que al seu parer “ara, no només han posat en crisi tota la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, sinó que s’està perjudicant greument la imatge internacional de Barcelona, en moments en que tocaria remar plegats; també, per descomptat, per salvar la imatge d’un sector com el del taxi de Barcelona que sempre ha gaudit d’un ferm reconeixement”.

 

Blasi ha recordat a Ada Colau “que no necessitem d’oportunisme individual sinó d’estratègia col·lectiva en benefici de Barcelona i l’Àrea Metropolitana, enlloc del seu propi”.

 

 

 

Barcelona, 28 de juliol de 2018

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: