Trias ressalta el desastre de la gestió d’Ada Colau, a qui creixen els assentaments irregulars tot i la millora econòmica del país i reclama solucions

Trias.jpg

Al Consell Plenari, el president del grup municipal del PDeCAT ha preguntat a l’alcaldessa sobre els assentaments irregulars, que des de l’inici de mandat han augmentat un 46%, i ha reclamat solucions per una situació que ens fa mal a tots

 

L’executiu municipal ha acceptat un prec presentat per la regidora Maite Fandos que demana que el treballi conjuntament amb la UFEC, les federacions vinculades als esports nàutics i el mar i el Club Patí Vela Barcelona, el futur del Moll de la Marina i el Port Olímpic

 

El president del grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament, Xavier Trias, ha ressaltat el desastre de la gestió d’Ada Colau, a qui creixen els assentaments irregulars tot i la millora econòmica del país i reclama solucions. Al Consell Plenari celebrat avui, Xavier Trias ha preguntat a l’alcaldessa sobre els assentaments irregulars, que des de l’inici de mandat han augmentat un 46%, i ha reclamat solucions per una situació que ens fa mal a tots. L’executiu municipal ha acceptat també un Prec presentat per la regidora del Grup Demòcrata Maite Fandos que demana que el treballi conjuntament amb la UFEC, les federacions vinculades als esports nàutics i el mar i el Club Patí Vela Barcelona, el futur del Moll de la Marina i el Port Olímpic.

 

Xavier Trias ha formulat l’alcaldessa la següent pregunta: “Quin és el capteniment de l’Alcaldessa sobre els assentaments irregulars existents a la ciutat de Barcelona?”. Des de l’inici de mandat Colau, el nombre d’assentaments irregulars a la ciutat de Barcelona ha augmentat un 46%. El nombre de persones que viuen en assentaments irregulars a la ciutat ha augmentat més d’un 30% arribant durant el primer trimestre d’aquest any 2018 a 536 persones vivint en situació de barraquisme.

 

Trias ha explicat que hi ha un gran assentament irregular a la plaça de les Glòries, “que va creixent, suposo que quan ho veu, com a mi, se li trenca el cor. És una situació molt greu i que ens fa mal a tots”.

 

Després d’escoltar la resposta de l’alcaldessa, Trias ha expressar la seva preocupació: “no veig que expliquin què faran. Cal buscar solucions”. El president del Grup Demòcrata ha explicat que, sota el seu mandat com alcalde “i en plena crisi econòmica, es van disminuir persones i assentaments, ara tot i la recuperació econòmica, han augmentat”. “Què li diria a un alcalde que tingués aquests resultats? Que és un desastre!”, ha assegurat Trias, tot afegint que el govern Colau “gestionen malament perquè no és només qüestió de recursos, ja que amb més recursos tenen més problemes”. “Hi ha alguna cosa que no fan bé, és lamentable”, ha conclòs.

 

La regidora Maite Fandos ha presentat un prec al Consell Municipal que demana que el Govern Municipal de l’Ajuntament de Barcelona treballi conjuntament amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), les federacions vinculades als esports nàutics i el mar i el Club Patí Vela Barcelona, el futur del Moll de la Marina i el Port Olímpic. El govern ha acceptat el prec.

 

Fandos ha explicat que el passat 6 de juliol de 2018 el Govern Municipal va presentar el projecte ‘El nou Port Olímpic: Obrint Horitzons per la ciutat. Mar, Esport i Tecnologia’, que es construeix al voltant de l’àmbit esportiu i amb l’objectiu de generar afició pel mar i els esports nàutics, “un objectiu que compartim”.  La regidora ha explicat que la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) té un projecte anomenat Projecte Barcelona Escoles de Mar que coincideix, de manera important amb el projecte elaborat per l’Ajuntament de Barcelona. Al mateix Moll de Marina es troba el Club Patí Vela Barcelona, que va néixer amb vocació de conservar i promoure el caràcter popular del patí català, embarcació gairebé centenària i pròpia de la costa barcelonina.

 

La regidora ha assenyalat que “no ens consta que aquests agents, i altres, tot i tenir projectes similars al de l’executiu hi hagin participat”, per això, ha afegit “demanem que conjuntament amb l’UFEC, les federacions vinculades als esports nàutics i el mar i el Club Patí Vela Barcelona, treballin pel futur del Moll de la Marina i el Port Olímpic i se’ls posi en valor”.

 

 

Barcelona, 20 de juliol de 2018

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: