A instàncies del PDeCAT, el govern Colau haurà de definir en dos mesos l’estratègia i un pla d’acció en relació al sector del disseny i de la moda

Captura de pantalla 2018-07-10 a las 19.38.14

El regidor Raimond Blasi, que ha aconseguit el suport de tots els grups a la iniciativa que ho reclama a la comissió d’Economia i Hisenda, lamenta que l’executiu Colau no estigui a l’alçada d’un sector tan important per la ciutat

El govern municipal d’Ada Colau haurà de definir i elaborar, a instàncies del grup municipal del PDeCAT, en el termini de dos mesos un informe sobre les línies estratègiques i les accions a executar en relació al sector del disseny i de la moda de la ciutat de Barcelona. El regidor Raimond Blasi, que ha aconseguit el suport de tots els grups a la iniciativa que ho reclama a la Comissió d’Economia i Hisenda, ha lamentat que l’executiu Colau no estigui a l’alçada d’un sector tan important per la capital catalana.

A la Comissió d’Economia i Hisenda, celebrada aquesta tarda, el regidor Raimond Blasi ha defensat una proposició que acorda: “Que el govern municipal presenti a la Comissió d’Economia i Hisenda del mes de setembre un informe detallat de les línies estratègiques i de les accions executades (amb les corresponents partides pressupostàries) en relació al sector del disseny i de la moda així com que doni trasllat als grups municipals de l’anunciat pla de moda de la ciutat de Barcelona. Que a tals efectes es concretin les sessions de treball corresponents per poder-ne fer el seguiment”. La iniciativa s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

El regidor Blasi ha destacat la importància que tenen el sector del disseny i de la moda a la ciutat de Barcelona i ha recordat que des del grup del PDeCAT s’han  presentat diverses iniciatives en aquesta la Comissió, com darrerament el mes de febrer de 2018; “però el govern dona escassa informació sobre les actuacions que desenvolupa en aquest àmbit”, ha dit.

Blasi ha lamentat la manca de compromís del govern amb el sector i ha posat com exemple d’aquesta manca de suport l’absència de membres del govern en la darrera edició de la 080 Fashion Week. “El govern diu que fa coses, però passa el temps i no veiem els canvis per això demanem un informe detallat de les línies estratègiques i de les accions executades”, ha denunciat Blasi.

La iniciativa ha estat aprovada amb els vots de tots els grups. El regidor Raimond Blasi ha agraït el suport i ha afegit “si la presentem és perquè té una motivació, recollim la inquietud del sector i perquè estem perdent pistonada. Esperem que el compromís del govern d’avui, votant a favor, sigui cert i no quedi en l’oblit”. “Amb aquesta iniciativa, de forma positiva, intentem que el govern, a que li correspon el lideratge, entomi un tema estratègic perquè fins ara no ha estat a l’alçada d’un sector tan important”, ha finalitzat Blasi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: