Xavier Trias: “En moments en que hem de buscar l’acord, Ada Colau fa l’impossible perquè no l’assolim”

 

Trias ple.jpg

El president del grup municipal del PDeCAT critica que el govern retiri per sorpresa la votació de dues proposicions, amb reclamacions al govern de l’Estat i de la Generalitat, per por a perdre

 

Trias afirma que l’alcaldessa fa teatre “però ja no li comprem el  guió perquè és dolent i equivocat”

 

El president del grup municipal del PDeCAT Xavier Trias ha lamentat que “en moments en que hem de buscar l’acord, Ada Colau fa l’impossible perquè no l’assolim”. Aquest matí s’ha celebrat una sessió extraordinària del Plenari del Consell Municipal que havia de debatre dues proposicions, una amb reclamacions al govern de l’Estat i l’altra amb reclamacions al govern de la Generalitat, presentades pel govern. En començar la sessió, l’alcaldessa ha anunciat, per sorpresa, que es retiraven els dos punts, en previsió de perdre ambdues votacions en no comptar amb el suport necessari.

 

El president del Grup Municipal Demòcrata ha lamentat que s’hagin retirat els punts de l’ordre del dia, “amb vostè se’ns acaba la paciència i sentit i l’humor”. Per a Trias “ens trobem en un moment important de relacions amb el govern de l’Estat i el govern de la Generalitat” però “l’alcaldessa no fa el que el que ha de fer una alcaldessa, trucar als grups i explicar-nos que retira els punts, no diu res i ens dona la sorpresa. És teatre però ja no li comprem el  guió perquè és dolent i és equivocat ”. “En un moment en que hem de buscar l’acord, fa l’impossible perquè no ens hi posem”, ha denunciat Xavier Trias.

 

 

 

Barcelona, 29 de juny de 2018

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: