Neus Munté anuncia que deixa la presidència del PDeCAT per dedicar-se plenament a Barcelona

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona assenyala que ha fet una ferma aposta per Barcelona i afegeix que vol construir una llista el més unitària i transversal possible

En una entrevista a “El Matí de Catalunya Ràdio”,  Neus Munté ha anunciat que deixa la presidència del PDeCAT per dedicar-se plenament a Barcelona. La candidata del PDeCAT a les eleccions municipals a Barcelona ha explicat que, en el moment en què va optar a les primàries del partit a Barcelona, “vaig decidir que havia de centrar-me i dedicar-me plenament a Barcelona i a la candidatura que volem construir. Per això, deixo la presidència del PDeCAT”.

Munté ha assenyalat que “vaig fer una ferma aposta com a candidata al Grup Municipal PDeCAT Barcelona” i ha afegit “vull construir una llista el més unitària i transversal possible. A una ciutat com Barcelona seria una fórmula clara per aconseguir liderar la Capital de Catalunya”.

La baixa de Neus Munté com a presidenta del PDeCAT serà efectiva en l’Assemblea que el partit ha organitzat els propers dies 20, 21 i 22 de juliol a Barcelona. Una assemblea”, que segons Munté, “servirà per discutir aspectes ideològics per adaptar-nos al moment que vivim com a país, i repensar l’estructura del partit perquè sigui un espai polític que ens permeti arribar a molta més gent”.

 

 

 

 

Barcelona, 27 de juny de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: