Raimond Blasi reclama al govern deixar-se de discursos sobre el top manta i li exigeix que actuï sobre l’espai públic i també socialment

 

BLasi sigant.jpg

 

El regidor del PDeCAT, signa, en representació del Grup Municipal, l’acord impulsat per la Plataforma Afectats pel Top Manta i la venda il·legal que exigeix posar fi a l’ocupació i les activitat il·legals a l’espai públic

Raimond Blasi reclama al govern d’Ada Colau deixar-se de discursos sobre el top manta i li exigeix que actuï sobre l’espai públic i també socialment. El regidor del Grup Municipal Demòcrata i també responsable de l’àmbit de comerç, Raimond Blasi, ha participat a la roda de premsa convocada per la Plataforma d’Afectats pel Top Manta i la venda il·legal, que agrupa una trentena d’associacions i entitats de la capital catalana i que avui ha presentat i amb els grups municipals de l’oposició, un “Acord de Ciutat per un espai públic digne per tothom i contra el seu ús il·legal per fer-hi activitats amb afany de lucre”.

 

El regidor Blasi ha assenyalat que el seu grup dona suport a la reivindicació d’aquestes entitats recolzant l’acord “per un espai públic digne per a tothom i contra l’ús il·legal per fer-hi activitats amb afany de lucre” que avui fan les entitats en aquest acte conjunt. Blasi ha recordat que el passat 6 de juny aquestes entitats van presentar un requeriment a l’Ajuntament per la inactivitat govern municipal, contra l’ocupació il•legal de l’espai públic i l’afectació que pateixen els seus comerços,  “assumim la vostra reivindicació,  la sentim pròpia i demanem que l’Ajuntament, BComú i Ada Colau compleixin la  normativa, faci atenció social a les persones que s’hi dediquen”.

 

Blasi ha assenyalat que aquesta activitat provoquen un greuge en sectors motors de la ciutat,  com el comerç, la restauració el turisme. “Recollim la voluntat del pacte de ciutat i signarem l’acord que les entitats afectades pel Top Manta han impulsat”, una voluntat que es plasmarà en una Declaració Institucional al proper Consell Municipal. “Malgrat que el govern dels ‘comuns’ ha dimitit de les seves responsabilitats, exigim el compliment de les propostes presentades a comissions i plenaris, és una qüestió de democràcia. Deixem-nos de discursos  i actuem,  socialment i també sobre l’espai públic i l’activitat il·legal que s’hi desenvolupa “, ha exigit Blasi .

 

 

 

 

Barcelona, 22 de juny de 2018

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: