Jordi Martí critica que l’executiu d’Ada Colau segueixi amb posicions dogmàtiques i sectàries després de tres anys de mandat

DgIeGpkXkAAKIG0

El regidor del PDeCAT ha defensat una proposició, aprovada a la comissió de Presidència, que reclama al govern escoltar i atendre les reivindicacions de grups i plataformes crítiques amb el govern municipal

 

Martí recomana al govern que rectifiqui i, si no ho fan, “millor per la resta de grups municipals, perquè el proper 26 de maig trobarem oportunitat per canviar el govern”

El regidor del Grup del PDeCAT a l’Ajuntament, Jordi Martí, ha criticat que l’executiu d’Ada Colau segueixi amb posicions dogmàtiques i sectàries després de tres anys de mandat. Jordi Martí ha defensat una proposició, aprovada aquest matí a la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció, que reclama al govern escoltar i atendre les reivindicacions de grups i plataformes crítiques amb el govern municipal. Martí recomana al govern que rectifiqui i, si no ho fan, “millor per la resta de grups municipals perquè el proper 26 de maig trobarem oportunitat per canviar el govern”.

La proposició que ha defensat el regidor Martí acorda: “Escoltar i atendre totes les reivindicacions que tenen el seu origen en diferents grups i plataformes crítiques amb el govern municipal”. La proposició s’ha aprovat gràcies als vots del PDeCAT, C’s, ERC, PSC, PP, i també amb el vot del BComú; mentre que la CUP s’ha abstingut.

“Demanem que el govern rectifiqui; hi ha moltes entitats, plataformes, grups que discrepen de la manera de governar la ciutat dels Comuns, discrepen del seu estil polític, de decisions concretes que prenen; discrepen de la manera de proveir serveis, d’atendre la gent, de respondre les queixes constrictives als membres del govern”, ha dit Martí. “Demanem que el govern escolti la gent, és la seva primera obligació, i que atengui tothom, pensi el que pensi”, ha explicat el regidor, que ha reclamat al govern que “compti amb la ciutadania i que treballi amb objectiu de donar solucions”.

El regidor ha explicat que es presenta aquesta iniciativa perquè fa tres anys, a l’inici de mandat, “ens vam equivocar pensant que l’actual govern era un grup polític sense coneixement i amb una actitud de sectarisme que els caracteritzava que s’aniria rectificant a mida que anessin parlant amb gent que no eren de la seva corda; però no ha estat i així, s’han mantingut ferms en la manera d‘excloure el discrepant, el que no pensa com vostès, subvencionant gent propera, imposant  solucions unilaterals”.

El regidor ha criticat que l’executiu d’Ada Colau segueix amb “posicions dogmàtiques i sectàries després de tres anys de mandat”, i això ha provocat que cada dia sorgeixen més col·lectius, més grups arreu del territori en descord amb la manera d’actuar de l’executiu i pel tracte que reben del govern i els seus regidors. “Siguin humils, baixin els fums, escoltin la gent, dialoguin i pactin”, ha reclamat.

Jordi Martí ha agraït els vots, també el del grup de govern, que ha donat suport a la proposta assegurant que ja està parlant amb tothom; però ha volgut deixar clar que l’executiu de Colau no ho està fent: “si fos així, no hi hauria aquesta unanimitat. Avui fem un vot de càstig generalitzat contra una manera de fer política”. El regidor del PDeCAT ha recomanat al govern que rectifiqui i, si no ho fan “millor per la resta de grups municipals, perquè el proper 26 de maig trobarem oportunitat per canviar el govern”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: