Munté: “És molt poc progressista permetre que a la ciutat de Barcelona hi hagi misèria”

 

munté.jpg

 

L’alcaldable del PDeCAT expressa el seu suport a la Plataforma d’Afectats pel Top Manta, lamenta la deixadesa del govern Colau davant el fenomen,  la manca de resposta social i de suport als comerciants per part de l’executiu

 

Neus Munté afirma que “és molt poc progressista permetre que a la ciutat de Barcelona hi hagi misèria”. L’alcaldable del PDeCAT expressa el seu suport a la Plataforma d’Afectats pel Top Manta, lamenta la deixadesa del govern Colau davant el fenomen,  la manca de resposta social i de suport als comerciants  per part de l’executiu. Aquest matí la Plataforma d’Afectats pel Top Manta ha presentat un requeriment formal a l’Ajuntament de Barcelona per exigir l’executiu que compleixi amb les ordenances. Diversos grups municipals han fet costat la Plataforma en la presentació d’aquest requeriment.

 

En declaracions als mitjans de comunicació, l’alcaldable del PDeCAT, Neus Munté, ha expressat el seu suport a les reivindicacions de la Plataforma. Munté ha recordat que, al llarg de tot el mandat, el Grup Municipal Demòcrata ha presentat nombroses iniciatives en la mateixa línia de les reivindicacions que ha presentat avui la plataforma.

 

Neus Munté ha assenyalat que el fenomen del top manta és complex, ja que implica des de l’ocupació via pública, al comerç il·legal “però també d’explotació de persones que mereixen poder iniciar un altre projecte personal” i ha afegit “és molt poc progressista permetre que a la ciutat de Barcelona hi hagi misèria i es produeixen situacions com les que avui es denuncien”.

 

La candidata ha assegurat que “seguirem treballant per remuntar situació” però s’ha mostrat molt crítica amb la “deixadesa govern” que no ha donat resposta a cap de les vessants del fenomen, ni a l’ocupació de l’espai públic, ni ha fet complir les ordenances, ni protegeix el comerç que paga els seus impostos, com tampoc ha donat resposta des de la perspectiva social a les persones  que s’hi dediquen, sovint  víctimes d’explotació laboral. “Fem una crítica contundent a la deixadesa a l’equip de govern que encapçala Ada Colau i expressem el nostre suport, com sempre, a la Plataforma”, ha conclòs Munté.

 

 

 

Barcelona, 6 de juny de 2018

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: