Trias demana a l’alcaldessa que el nou escenari polític serveixi per acabar amb actituds sectàries i de manca de col·laboració

Captura de pantalla 2018-06-05 a las 16.48.20

El president del PDeCAT reclama l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats, que suposaria un gran pas per canviar la situació que es viu a Catalunya, i celebra que l’alcaldessa faci el mateix plantejament

 

Xavier Trias demana a l’alcaldessa Ada Colau que el nou escenari polític serveixi per acabar amb actituds sectàries i de manca de col·laboració. El president del PDeCAT reclama l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats, que suposaria un gran pas per canviar la situació que es viu a Catalunya, i celebra que l’alcaldessa faci el mateix plantejament.

 

Aquest matí ha comparegut l’alcaldessa Ada Colau per valorar el nou escenari polític que s’obre a Catalunya i a Espanya, amb la pressa de possessió del nou govern de la Generalitat i amb el canvi al govern central. Posteriorment, Xavier Trias, en declaracions als mitjans de comunicació per valorar la intervenció de l’alcaldessa, ha afirmat “volem l’alliberament, d’una vegada, dels presos polítics i que els que estan a l’exili puguin tornar, aquest ha de ser l’objectiu bàsic i estic satisfet que l’alcaldessa de Barcelona també faci el mateix plantejament”. Per a Trias l’alliberament dels presos “seria un gran pas per canviar la situació que es viu a Catalunya”.

“L’alcaldessa”, ha afirmat Trias, “diu que entrem a una nova etapa, és cert, amb el canvi del govern central que era bàsic, no es podia aguantar més; i tenim un nou govern a Catalunya”, i ha afegit que aquesta nova situació ha de permetre una col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona i els nous governs.

Trias ha demanat però que aquesta nova situació “no s’utilitzi per fer enfrontaments, sinó que serveixi per avançar”; i ha recordat que en temes importants de ciutat el seu grup sempre ha ofert col·laboració a l’executiu municipal “però l’alcaldessa s’ha passat tres anys sense oferir col·laboració,  amb actituds sectàries, de manca de col·laboració i de voler l’enfrontament, entre els que creu bons i els dolents”.

A parer del president del Grup Demòcrata cal acabar aquesta  etapa a l’ajuntament de Barcelona i buscar fórmules de col·laboració.  “Serem exigents perquè no s’intenti emmascarar la situació que de gran sectarisme de la gent que governa la ciutat”, ha conclòs Trias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: