Neus Munté afirma que Ada Colau ha perdut l’oportunitat que va guanyar a les urnes de millorar la ciutat per incapacitat i manca de consens

WhatsApp Image 2018-05-24 at 15.23.47

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona qualifica la conferència que l’alcaldessa Ada Colau ha ofert coincidint amb els tres anys de mandat, “d’autocomplaent i sense un bri de crítica”

 

Munté assegura que també vol parlar de Barcelona, que significa parlar de la capitalitat de Catalunya, dels valors republicans, d’una ciutat oberta, democràtica, amb cohesió social i no pas mantenir un discurs equidistant amb la repressió

 

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona, Neus Munté, ha afirmat aquest matí que l’alcaldessa Ada Colau ha perdut l’oportunitat que va guanyar a les urnes per millorar la ciutat per la incapacitat de generar projectes i per la incapacitat de crear un clima de diàleg. Neus Munté ha qualificat la conferència que l’alcaldessa ha ofert coincidint amb els seus tres anys de mandat, “d’autocomplaent i sense un bri de crítica”. L’alcaldable del PDeCAT ha assegurat que també vol parlar de Barcelona, que significa parlar de la capitalitat de Catalunya, dels valors republicans, d’una ciutat oberta, democràtica, amb cohesió social i no pas mantenir un discurs equidistant amb la repressió.

 

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona, Neus Munté, i el portaveu del Grup Municipal del PDeCAT, Jaume Ciurana, han valorat la conferència que l’alcaldessa Ada Colau ha ofert al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, coincidint amb els tres anys de mandat. Munté ha qualificat la intervenció de Colau “d’autocomplaent i sense un bri de crítica”, i ha criticat que “allò que funciona a Barcelona s’ho atribueix en exclusiva, quan en àmbits tan importats i estratègics com l’habitatge tothom sap que els cicles de producció d’habitatge són de sis anys”, per tant, ha afegit, “no hi ha cap incidència de la seva acció de govern sinó que estem parlant d’accions i projectes iniciats en l’etapa de l’alcalde  Xavier Trias”. La candidata del PDeCAT ha criticat que Colau no hagi reconegut l’esforç ingent que s’està fent des del món social i empresarial a l’hora d’atraure inversions i tirar endavant projectes que ella ha citat com si fossin mèrit del govern municipal.

L’alcaldessa, ha explicat Munté, ha dit que, de cara a les propers eleccions municipals, desitja que es parli de Barcelona; “des del PDeCAT hi estem d’acord, volem que es parli de Barcelona. Parlar de Barcelona vol dir parlar de la capitalitat de Catalunya, un país que es troba afectat per judicialització i una  repressió i regressió democràtica i de drets i llibertat. Parlar de Barcelona vol dir parlar dels valors republicans, de tirar endavant una ciutat oberta, democràtica amb cohesió social, que atengui tothom. Parlar de Barcelona no és mantenir un discurs equidistant davant situacions tan dures com les que s’estan trobant persones per defensar mandats de la ciutadania i la democràcia. Parlar de Barcelona és el que volem fer, volem donar esperança als barcelonins i barcelonines”.

L’alcaldable del PDeCAT s’ha mostrat convençuda que en el que resta de mandat, Colau no podrà presentar cap projecte engrescador per Barcelona, “nosaltres,  des del PDeCAT, sí”. A parer de Munté, “l’alcaldessa ha perdut l’oportunitat que va guanyar a les urnes per millorar la ciutat”, i això ha passat per “la incapacitat d’engrescar i generar projectes per la ciutat i per la incapacitat de crear un clima de diàleg i de consens per assolir acords, tant a nivell polític com social”. “Estem disposats a parlar de la Barcelona que volem, de l’esperança que volem portar, de com volem remuntar la ciutat en termes democràtics, econòmics i de cohesió social”, ha afegit Munté, que ha lamentat que l’alcaldessa no hagi parlat d’aquestes qüestions, com tampoc ho ha fet de cultura, d’educació, i ha defugit  l’autocrítica i de les expectatives frustrades. “De les promeses incomplertes, del discurs inicial de decreixement, l’alcaldessa volgudament no n’ha parlat”, ha conclòs Munté.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: