Jaume Ciurana afirma que Ada Colau no ha convençut ni un ciutadà més dels que la van votar i n’ha decebut a molts

Ddy_Nk_UwAAfwO7-1

El portaveu del PDeCAT creu que el fracàs del govern en política d’habitatge “és la metàfora d’allò que es va conèixer com el fenomen Colau, que ja fa temps que no existeix, incapacitat de gestió i constatació de les bases falses sobre les quals va construir la seva alternativa”

 

Ciurana lamenta la presentació al plenari per part del PSC d’una iniciativa  per reprovar el president Quim Torra, i critica “l’espiral a que s’ha apuntat el PSC-PSOE  per competir, no ja amb el PP, sinó amb Vox i C’s”

 

El portaveu del Grup del PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, ha afirmat avui que, després de tres anys Ada Colau no ha convençut ni un ciutadà més dels que la van votar i n’ha decebuts a molts”. Jaume Ciurana ha explicat que el fracàs del govern en política d’habitatge “és la metàfora d’allò que es va conèixer com el fenomen Colau, que ja fa temps que no existeix, incapacitat de gestió i constatació de les bases falses sobre les quals va construir la seva alternativa”. Ciurana ha lamentat la presentació al plenari per part del PSC d’una iniciativa per reprovar el president Quim Torra, i critica “l’espiral a que s’ha apuntat el PSC-PSOE,  per competir, no amb el PP, sinó amb Vox i C’s”.

A la roda de premsa de presentació de les iniciatives que el PDeCAT defensarà al proper Consell Municipal, i a preguntes dels periodistes, Jaume Ciurana ha fet un esbós de  balanç dels tres anys del govern d’Ada Colau i s’ha referit a la iniciativa del PSC  per reprovar el president Quim Torra, que es debatrà al Ple.

“Pels barcelonins i barcelonines el balanç dels tres anys d’Ada Colau és molt pobre”, ha afirmat el portaveu del grups del PDeCAT, que ha afegit que, com es veu en les enquestes, “no ha convençut ni a un barceloní més dels que la van votar, ans al contrari, hi ha moltes desercions cada dia”. Per a Ciurana, “si es fa una suma de balanços diaris, veurem que hi ha més problemes d’habitatge, la ciutat està més bruta, hi ha més turisme desbocat, més conflictes amb sectors econòmics… El resultat de la suma és molt dolenta”; i ha assenyalat que el fracàs en la política d’habitatge “és la metàfora d’allò que es va conèixer com el fenomen Colau, que ja fa temps que no existeix. Hi ha incapacitat de gestió i constatació de les bases falses sobre les que Colau va construir la seva alternativa”. En aquest sentit, Ciurana ha explicat que “si ara el Govern Colau reconeix que en matèria d’habitatge tot depèn d’altres administracions i mai de l’Ajuntament, també devia ser així quan governava l’Alcalde Xavier Trias”.

Ciurana ha assenyalat que ha estat difícil poder arribar a acords amb el govern Colau perquè “la gestió diària consisteix en el menyspreu i en ignorar”, i ha criticat el mínim sentit institucional dins l’Ajuntament, “ho veiem sovint a les comissions”. “Barcelona és un transatlàntic amb rumb equivocat, i modificar el rumb quan estàs prop del port és molt difícil”, ha afirmat.

Preguntat sobre la proposició que presentarà el PSC per reprovar el president de la Generalitat, Quim Torra, Ciurana ha afirmat que “del PP era esperable, però lamento l’espiral a que s’ha apuntat el PSC-PSOE,  per competir, no amb el PP, sinó amb Vox i C’s”. Ciurana ha criticat la “covardia” del PSC, ja que el text que es portarà a votació no fa referència al president, “si que ho va fer el president del grup municipal del PSC Jaume Collboni quan va presentar la iniciativa, però en el text que es votarà no es parla del president Torra”. “Demano al PSC que faci examen de consciència”, ha reclamat Ciurana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: