Jordi Martí denuncia que hi ha un problema de manca de diàleg i consens del govern amb els actors econòmics de la ciutat

DdeR5LhV4AAhw3d

A la Comissió d’estudi de la situació econòmica de Barcelona, avui centrada en l’impacte econòmic de les mesures urbanístiques, el regidor del PDeCAT Jordi Martí ha afirmat que l’urbanisme és una eina que requereix diàleg permanent per construir una ciutat per a tots

 

Jordi Martí denuncia que hi ha un problema de manca de diàleg i consens del govern amb els actors econòmics de la ciutat. A la Comissió d’estudi de la situació econòmica de Barcelona, avui centrada en l’impacte econòmic de les mesures urbanístiques, el regidor del PDeCAT Jordi Martí ha afirmat que l’urbanisme és una eina que requereix diàleg permanent per construir una ciutat per a tots.

 

Avui s’ha reunit, amb la presidència de la regidora Sònia Recasens, la Comissió no permanent d’estudi de la situació econòmica de Barcelona per debatre sobre l’impacte econòmic de les mesures urbanístiques, a la que han comparegut 15 representants d’entitats empresarials vinculades al comerç i els serveis, col·legis professionals i associacions i on el govern ha presentat un informe sobre aquest impacte.

 

Després dels compareixents ha intervingut, en nom del Grup del PDeCAT, el regidor responsable d’Urbanisme Jordi Martí, que agraït al govern el seu informe i les intervencions dels compareixents, “una autèntica lliçó, amb una bona diagnosi i propostes molt interessants. Tots tenim moltes coses a aprendre”, i ha afegit “el que ens heu dit serà molt important, no tant pel que queda de mandat sinó pels propers anys”.

 

El regidor del PDeCAT ha destacat la coincidència dels compareixents en que “hi ha un problema de diàleg i consens del govern amb els actors econòmics; i això és molt greu, hi ha desconfiança del sector cap al govern. Els compareixents han fet una esmena  a la totalitat al govern”.

 

Martí ha destacat que l’urbanisme, avui l’objecte de debat era l’impacte econòmic de les mesures urbanístiques, “és una eina que requereix diàleg permanent per construir una ciutat per a tots” i ha reivindicat la col·laboració  públic–privada, que tants bons fruits a donar a la ciutat de Barcelona, “un govern no  pot estar al marge d’aquests diàleg entre l’interès públic  i privat”.

 

Al final de la sessió, Sònia Recasens, com a presidenta de la comissió, ha agraït als compareixents les seves intervencions. La propera sessió de la comissió se celebrarà divendres 1 de juny, 1a les 10:00 hores, per parlar de Fiscalitat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: