Ciurana diu que la renúncia del Govern Colau a negociar l’ordenança de Civisme confirma la seva incapacitat per assolir consensos i gestionar el dia a dia de la ciutat

 

ciurana cam.jpg

 

El portaveu del Grup del PDeCAT assegura que “no volem l’enduriment de l’ordenança, només voluntat de fer-la complir”,  i destaca que “la degradació dels carrers de Barcelona és flagrant” i que “després de tres anys ja hem vist que una actitud més laxa de l’Ajuntament no aconsegueix res”

 

El Portaveu del Grup Municipal del PDeCAT a Barcelona, Jaume Ciurana, ha assegurat avui que la renúncia del Govern d’Ada Colau a negociar l’ordenança de Civisme confirma la seva incapacitat per assolir consensos i gestionar el dia a dia de la ciutat. Jaume Ciurana ha assegurat que “nosaltres no volem l’enduriment de l’ordenança, només voluntat de fer-la complir”,  i ha destacat que “la degradació dels carrers de Barcelona és flagrant” i que “després de tres anys ja hem vist que una actitud més laxa de l’Ajuntament no aconsegueix res”.

 

El Govern municipal  de Barcelona en Comú ha proclamat aquest matí, per boca del seu Tinent d’Alcaldia, Jaume Asens, que aparcava la seva  voluntat de negociar una nova Ordenança de Civisme en reconèixer-se incapaç d’aconseguir un acord polític que ho fes possible. A preguntes dels periodistes, Jaume Ciurana ha assegurat aquesta tarda que “ens trobem amb un nou exemple de la incapacitat del Govern Colau de trobar un acord i generar consensos”. El portaveu del grup del PDeCAT ha explicat que van mostrar la seva “disposició a negociar amb el Govern; hi vam presentar un primer document d’al·legacions, creiem en la necessitat de consens, però qui té la principal responsabilitat en assolir aquest consens correspon al Govern, i no se n’han sortit”.

 

Ciurana ha recordat que el Govern Colau ha anat canviant molt les seves posicions: “primer van prometre derogar l’ordenança de Civisme, després van dir que només la volien modificar, i finalment ens van acabar presentar un mena d’ordenança sobre usos de l’espai públic”.  “Ja fa tres anys que governen, i el resultat és que la degradació dels carrers de Barcelona és flagrant, i ja hem vist que amb una actitud més laxa de l’Ajuntament no s’ha millorat la qualitat de l’espai públic”, ha explicat Jaume Ciurana, que ha afegit que “nosaltres vam avançar la nostra posició en l’escrit d’al·legacions; sempre hem reclamat que es compleixi l’ordenança, mai hem demanat un enduriment, només reclamem que hi hagi voluntat política per fer-la complir”. El portaveu del grup del PDeCAT ha explicat que “nosaltres el que volem és que la Guàrdia Urbana se senti emparada quan ha de fer complir les normes; creiem que cal un Govern que recuperi un discurs en la línia de protegir els drets de tots els ciutadans i l’equilibri en el gaudi de l’espai públic”. “Lamenten la incapacitat del Govern Colau per generar consens i de gestionar el dia a dia de la ciutat”, ha conclòs Ciurana.

 

 

 

Barcelona, 7 de maig de 2018

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: