El Grup del PDeCAT demana que els policies locals amb discapacitat puguin seguir treballant al cos en segona activitat

 

Martí.jpg

El Grup municipal del PDeCAT ha demanat que els policies locals amb discapacitat puguin seguir treballant al cos en segona activitat. El regidor Jordi Martí, juntament amb representants de la resta de grups de l’oposició, ha donat suport a la reclamació de l’associació AIL-POLD, ha exigit a l’Ajuntament, “que reclama drets humans a tot arreu, defensi els dels seus treballadors i servidors públics”, i ha reclamat aprofitar el gran potencial d’aquests agents.

 

El regidor de Seguretat del Grup Municipal del PDeCAT, Jordi Martí, juntament amb els representants de la resta de formacions de l’oposició municipal, Paco Sierra (C’s), Jordi Coronas (ERC), Carmen Andrés (PSC) i Javier Mulleras (PP), han ofert una roda de premsa sobre el Reglament de Segona Activitat de la Guàrdia Urbana i el Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS).

 

Amb els regidors ha participat Vicenç Flores, representant de l’Associació per a la Integració Laboral Policia Local amb Discapacitats (AIL-POLD), que durant un acte de servei va patir un accident que li va suposar una invalidesa permanent i ser apartat del cos policial. Aquesta associació reclama que els policies locals amb discapacitat puguin seguir treballant al cos policial en segona activitat. Tots els regidors han donat recolzament en noms dels seus grups a aquesta reivindicació.

 

Jordi Martí ha assenyalat que són “molts anys de lluita en favor dels drets humans i laborals de la Guàrdia Urbana. Ens sumem a la lluita pels seus drets humans perquè és una reivindicació de justícia”. Martí ha exigit que l’Ajuntament, “que reclama drets humans a tot arreu, defensi els dels seus treballadors i servidors públics”.

 

 

Martí ha destacat que la transcendència política de que avui, grups municipals amb grans diferències i ideologies oposades, compareguin plegats, “ens uneix la defensa de la Guàrdia Urbana, dels drets dels funcionaris que vetllen i treballen en benefici de la ciutadania. Però davant hi ha un govern que no hi creu”.

 

“Avui no demanem dimissions, però exigim  Ada Colau, i al seu govern, que no es refugiï en tècnics i rebi l’Associació”, ha reclamat Martí, que ha afegit que és un problema greu de la Guàrdia Urbana, i que se suma a la a la problemàtica estructural de manca de recursos, humans i materials, del cos policial, i l’amenaça per l’aplicació del Reial Decret que pot suposar la pèrdua 200-300 agents. “Aprofitem el gran potencial d’aquests agents per a la segona activitat”, ha reclamat Martí.

 

 

Barcelona, 20 de març de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: