Vila: “Intentar pressionar els grups amb una enquesta és una estratègia errònia i demostra que Colau no té arguments sòlids per defensar la seva proposta sobre el tramvia”

La regidora del PDeCAT destaca que el tramvia és un projecte fallit del govern Colau, que no ha estat capaç de trobar els consensos polítics, però tampoc tècnics i socials

 

Vila reclama la posada en funcionament de la D30, la línia de bus elèctric d’alta capacitat, per la Diagonal i que està a punt des del mandat passat

Francina Vila regidora del PDeCAT i que va participar a les sessions de la Comissió d’estudi de les diferents solucions tècniques per la connectivitat del transport públic a l’avinguda Diagonal, afirma que “intentar pressionar els grups amb una enquesta és una estratègia errònia i demostra que Colau no té arguments sòlids per defensar la seva proposta sobre el tramvia”. La regidora del PDeCAT destaca que el tramvia és un projecte fallit del govern Colau, que no ha estat capaç de trobar els consensos polítics, però tampoc tècnics i socials. Vila reclama la posada en funcionament de la D30, la línia de bus elèctric d’alta capacitat, per la Diagonal i que està a punt des del mandat passat.

Vila ha declarat que “Ada Colau posa de manifest, una vegada més, la seva feblesa respecte del projecte de la connectivitat del tramvia per la Diagonal, filtrant una enquesta d’opinió a una setmana del plenari que ha de votar un protocol elaborat pel propi govern municipal sense consens polític”. A parer de Vila,  “és un protocol sobre un projecte fallit, que no ha estat capaç de trobar els consensos polítics, però tampoc tècnics i socials, per la incapacitat del govern Colau d’arribar a grans acords per la ciutat”.

A parer de la regidora del PDeCAT “presentar una enquesta a quatre dies del plenari del Consell Municipal, que hauria d’aprovar el protocol,  per pressionar els grups perquè canviem de posicionament és una estratègia errònia i demostra una vegada més que Colau no té arguments prou sòlids per defensar la seva proposta”.

“Demanem que el govern municipal deixi de perdre el temps fent enquestes”, ha dit Vila, recordant que els barcelonins ja van votar en una consulta “No al tramvia”, i ha reclamat que es posi en marxa la D30, la línia de bus elèctric d’alta capacitat, per la Diagonal i que està a punt des del mandat passat i que s’iniciï el projecte d’obres de millores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: