El Grup del PDeCAT proposa que l’Ajuntament atorgui a Jorge Wagensberg la Medalla d’Or de la ciutat al mèrit científic, a títol pòstum

El portaveu Jaume Ciurana destaca de Wagensberg, traspassat el cap de setmana, la seva contribució a la ciència i la cultura, i a situar Barcelona també com un referent internacional en aquests àmbits

 

El Grup Municipal del PDeCAT a Barcelona ha proposat que l’Ajuntament atorgui a Jorge Wagensberg la la Medalla d’Or de la ciutat al mèrit científic a títol pòstum.

El portaveu del Grup, Jaume Ciurana, ha destacat de Wagensberg, traspassat el cap de setmana, la seva contribució a la ciència i la cultura, i a situar Barcelona també com un referent internacional en aquests àmbits.

 

Jorge Wagensberg va morir el passat dissabte, 3 de març a Barcelona, la mateixa ciutat on va néixer el 2 de desembre de 1948. Físic i professor universitari, ha excel·lit en el camp de la museologia i la divulgació científica al capdavant d’una gran quantitat de projectes, dels que destaquen, sobre tot, la direcció del Museu de la Ciència des de començaments dels anys 90 del segle passat, i la seva posterior conversió en el CosmoCaixa , i darrerament en la proposta de portar a Barcelona l’Ermitage.

 

“Wagensberg és mereixedor de la Medalla d’Or de la ciutat al mèrit científic perquè ha honorat la nostra ciutat amb la seva saviesa, i la seva contribució a la ciència i la cultures, i també a situar Barcelona com un referent internacional en aquests àmbits”, ha dit Jaume Ciurana.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: