El PDeCAT denuncia que el govern d’Ada Colau no fa la feina en matèria d’habitatge i permet okupacions d’edificis de propietat municipal

La regidora Mercè Homs denuncia que el que va passar ahir a la finca del carrer Sant Ramon, 1, podria passar a altres edificis

 

El Grup Municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona ha denunciat que el govern d’Ada Colau no fa la feina en matèria d’habitatge i permet okupacions d’edificis de propietat municipal. La regidora Mercè Homs, també presidenta del Consell del Districte de Ciutat Vella, ha denunciat que el que va passar ahir a la finca del carrer Sant Ramon, 1, podria passar en altres edificis.

Mercè Homs ha explicat que ahir es va tenir notícia de l’ocupació d’edifici al carrer Sant Ramon, 1, on hi ha el bar Marsella, al barri del Raval. La Guàrdia Urbana ha desallotjat l’immoble aquest matí. Homs ha explicat que aquest edifici va ser adquirit l’octubre de 2013 per l’Ajuntament, liderat per l’alcalde Xavier Trias, seguint l’estratègia de comprar i rehabilitar pisos, i també baixos, per destinar-los a habitatge de lloguer a preus assequibles.

“Després de 4 anys i mig de deixar-ho tot a punt,  per fer les obres i tots els plecs de clàusules enllestits per fer les adjudicacions, el govern no ha fet la feina i ahir es va produir una okupació il·legal”, ha denunciat Homs, que ha criticat que “els pisos no han estat encara adjudicats a les famílies que ho esperen”.

Homs ha denunciat aquesta situació i ha afegit que podria repetir-se a altres edificis perquè l’Ajuntament no fa la feina que ha de fer. “El govern diu que les polítiques d’habitatge són cabdals i prioritàries, però després no fa la feina . “Per què no la fa? Després ens lamentem si hi ha okupacions”, ha denunciat la regidora del PDeCAT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: