Recasens reclama màxima transparència i que s’arribi fins al final en l’aclariment de les possibles irregularitats a Turisme de Barcelona

La portaveu adjunta del PDeCAT demana que es nomeni amb rapidesa un nou director general del Consorci i alerta que estaran atents a que el Govern Colau no aprofiti aquest cas per qüestionar el model de col·laboració públic-privat o per demonitzar l’activitat econòmica com a motor per afavorir el progrés de la ciutat

La portaveu adjunta del Grup del PDeCAT a l’Ajuntament, Sònia Recasens, ha reclamat avui màxima transparència i que s’arribi fins al final en l’aclariment de les possibles irregularitats a Turisme de Barcelona. Sònia Recasens ha demanat que es nomeni amb rapidesa un nou director general del Consorci i ha alertat que estaran atents a que el Govern Colau no aprofiti aquest cas per qüestionar el model de col·laboració públic-privat o per demonitzar l’activitat econòmica com a motor per afavorir el progrés de la ciutat.

La regidora Sònia Recasens ha assistit aquesta tarda a la reunió extraordinària del comitè executiu del Consorci Turisme de Barcelona que ha tractat de la dimissió sobtada del seu director general, Jordi William Carnes, aparentment en resposta a les conclusions d’una auditoria que l’Ajuntament de Barcelona hauria realitzat de l’exercici econòmic corresponent a l’any 2016. L’Ajuntament forma part del consorci, conjuntament amb la Cambra de Comerç i la Fundació per a la Promoció de Barcelona.

Recasens, en la seva intervenció davant del Comitè, ha traslladat en nom del Grup del PDeCAT el seu màxim compromís amb la transparència i ha reclamat que s’arribi fins al final en les presumptes irregularitats que es recollirien en aquesta auditoria. La portaveu adjunta de la formació demòcrata ha manifestat estar “dolguts” pel tractament i gestió que els responsables municipals han fet del cas, en el que, per exemple, “no s’ha facilitat als grups l’informe de l’interventor, i s’anunciï que es farà demà dimarts, però en canvi acabi sent públic a través d’un mitjà de comunicació”. En aquest sentit, el grup del PDeCAT ha demanat tenir accés a tota la documentació i també a les al·legacions de la Cambra de Comerç.

La portaveu adjunta del Grup del PDeCAT ha anunciat que la seva formació “estarà molt amatent per no permetre que el Govern d’Ada Colau aprofiti aquest cas per qüestionar el model de col·laboració públic-privat o per demonitzar l’activitat econòmica com a motor per afavorir el progrés de la ciutat”. Recasens ha agraït la feina desenvolupada pel director general sortint, i ha urgit els responsables del Consorci “a nomenar un nou director general per dur a bon port l’estratègia de promoció turística que la ciutat vagi teixint”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: