El PDeCAT rebutja la manca de pla del Govern Colau pel Tramvia Blau i que s’interrompi indefinidament el seu servei

Jordi Martí reclama un projecte de reforma i rehabilitació d’aquesta icona de la ciutat que inclogui un compromís pressupostari i de calendari per posar-lo en marxa de nou el més aviat possible, i denuncia el permanent mal tracte del Govern municipal al districte de Sarrià-Sant Gervasi en matèria d’inversions, transport i mobilitat

 

El Grup Municipal del PDeCAT a Barcelona ha rebutjat avui la manca de pla del Govern d’Ada Colau pel Tramvia Blau i que s’interrompi el seu servei de manera indefinida a final de mes. El regidor Jordi Martí, també President del Consell del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, ha reclamat un projecte de reforma i rehabilitació d’aquesta icona de la ciutat que inclogui un compromís pressupostari i de calendari per posar-lo en marxa de nou el més aviat possible, i ha denunciat el permanent mal tracte del Govern municipal als barris de Sarrià-Sant Gervasi en matèria d’inversions, transport i mobilitat.

Ahir dimecres, l’empresa TMB, que presideix la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, va confirmar l’aturada indefinida del servei del Tramvia Blau a partir del pròxim 1 de febrer. La recuperació d’aquesta emblemàtica i històrica infraestructura que circula per l’Avinguda Tibidabo sembla està condicionada a una pla de reforma i rehabilitació per la que actualment no hi hauria ni projecte, ni partida pressupostària acordada.

El regidor del Grup del PDeCAT i President de Sarrià-Sant Gervasi ha rebutjat de ple “els plans del govern d’Ada Colau de tancar de manera indefinida el Tramvia Blau”. “No entenem com és possible que se’ns digui d’un dia per l’altre que hi ha una aturada del servei i que  no sé  sap quan tornarà posar-se en marxa després d’unes inversions que no sabem ni de quina quantitat parlem ni amb quin calendari s’han d’aplicar”, ha dit el President de Sarrià-Sant Gervasi.

A parer del regidor Martí, “el Tramvia Blau és una icona de la ciutat, que no mereix el mal tracte de qui ens governa”. Martí ha avançat avui que la seva formació reclamarà explicacions tant al Govern municipal com a l’empresa TMB, amb iniciatives tant a la Casa Gran, com al Districte de Sarrià-Sant Gervasi, com en el si del Consell d’Administració de l’empresa. “Lamentem aquesta constatable manca de plans i previsions; i exigim un projecte de reforma i manteniment que comprometi inversions i calendari perquè el Tramvia Blau reobri el servei el més aviat possible”, ha dit el regidor del PDeCAT.

Jordi Martí ha criticat la manca d’informació als grups i, especialment al barri i districte afectats per aquesta decisió, tot i que és un servei de ciutat. “Ens farem ressò”, ha avançat el també President del Districte, “de les queixes de veïns i entitats del barri de Sant Gervasi i de tot el districte i ens disposem a col·laborar en les accions ciutadanes que sorgeixin per reivindicar la recuperació d’aquest servei emblemàtic”. En aquest sentit, Jordi Martí també ha denunciat el permanent mal tracte del Govern municipal als barris de Sarrià-Sant Gervasi en matèria d’inversions, transport i mobilitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: