A instàncies del PDeCAT, l’Ajuntament realitzarà un inventari dels problemes estructurals de 26 aparcaments municipals i impulsarà un pla per rehabilitar-los

Raimond Blasi aconsegueix el suport unànime a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat a la proposició que ho reclama, que es completa amb  un pla d’inversió per garantir el pla de rehabilitació i manteniment integral d’aquests aparcaments

A instàncies del PDeCAT, l’Ajuntament realitzarà un inventari dels problemes estructurals de 26 aparcaments municipals i impulsarà un pla per rehabilitar-los. El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Raimond Blasi, aconsegueix el suport unànime de tots els grups a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat a la proposició que ho reclama, que es completa amb  un pla d’inversió per garantir el pla de rehabilitació i manteniment integral d’aquests aparcaments

A la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat el PDeCAT ha defensat una proposició, que després de transaccionar-la amb altres grups, acorda:

  1. Que es realitzi en el termini de tres mesos un inventari dels problemes estructurals i de manteniment dels 26 aparcaments per residents i es presenti a la comissió de maig un informe de l’estat de la qüestió.

  1. Que s’elabori un pla de rehabilitació estructural i manteniment integral dels aparcaments per residents dotat de la partida pressupostaria municipal corresponent i que es posi en marxa durant el present mandat municipal. Que les actuacions es facin prioritàriament en funció de la urgència del problema.

B:SM, empresa de l’Ajuntament de Barcelona, gestiona més de 40 aparcaments de la ciutat de Barcelona, d’aquests 26 estan dedicats a residents, amb un model on s’ofereixen places de lloguer i concessió de dret d’ús a 50 anys. Els primers d’aquests 26 aparcaments van ser construïts als finals de la dècada dels 80 i principis dels 90 i que en alguns casos ja presenten deficiències importants de manteniment i fins i tot estructurals.

Blasi ha explicat que el desgast d’aquests aparcaments, fruit de l’ús i del temps, fa que siguin necessàries intervencions per garantir-ne el seu bon ús. “Fer aquestes intervencions és important pels concessionats, però també per la pròpia infraestructura”, ha dit el regidor. “Una intervenció a temps t’estalvia fer-ne una de major en el futur”, ha dit Blasi que ha agraït les aportacions de tots els grups al text que han permès que la iniciava s’aprovés amb el consens de tots els grups municipals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: