Ciurana lamenta la manca de previsió del Govern Colau per recuperar la normalitat a l’Avinguda Diagonal després de la manifestació d’ahir

WhatsApp Image 2017-10-18 at 10.58.33

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata a Barcelona assegura que “han demostrat més capacitat de reacció i improvisació les entitats que van convocar la concentració que l’executiu municipal”

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, ha lamentat la manca de previsió del Govern d’Ada Colau per recuperar la normalitat a l’Avinguda Diagonal després de la manifestació d’ahir al centre de la ciutat. Jaume Ciurana ha assegurat que “han demostrat més capacitat de reacció i improvisació les entitats que van convocar i organitzar la concentració, que el Govern municipal per recuperar la normalitat a la Diagonal”.

 

Ahir al vespre més de 200.000 persones es van manifestar a l’avinguda Diagonal per reclamar la posada en llibertat del presidents de l’ANC, Jordi Sánchez, i d’Òmnium, Jordi Cuixart, empresonats des de dilluns acusats de sedició. Els manifestants van omplir d’espelmes la Diagonal, des de Francesc Macià fins al Passeig de Gràcia. Les tasques de neteja per a la retirada del terra de la cera de les espelmes ha provocat el tall de l’avinguda i problemes en la mobilitat a la ciutat.

 

El portaveu del PDeCAT a Barcelona ha criticat el dispositiu de neteja del govern d’Ada Colau. “La feina primordial de l’Ajuntament, de l’alcaldessa, és que la ciutat funcioni. I ha quedat clar que avui l’Ajuntament ha fracassat”. A parer de Ciurana, “hi ha hagut una clara manca de previsió, sembla que és clar que l’operatiu de resposta no ha estat encertat, ni ben dimensionat”.

 

Jaume Ciurana ha recordat que en altres casos, amb dificultats importants, com és el cas de la cavalcada de Reis, la Diada de Sant Medir al carrer Gran de Gràcia, o pel Correfoc a les Festes de la Mercè, “els carrers recuperen la normalitat amb rapidesa gràcies a un dispositiu de neteja ben dimensionat”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: