Xavier Trias demana a Ada Colau que pengi al balcó de l’Ajuntament durant La Mercè una pancarta amb la paraula ‘Democràcia’

El President del Grup Municipal Demòcrata assegura que la Festa Major no pot quedar al marge del que està succeint a Barcelona i al conjunt de Catalunya, i reclama també posar pancartes als escenaris repartits per tota la ciutat

 

El president del Grup Municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha demanat avui a l’Alcaldessa Ada Colau que pengi al balco de l’Ajuntament durant les Festes de La Mercè una pancarta amb la paraula “Democràcia”. Xavier Trias ha assegurat   que la Festa Major de la capital del país no pot quedar al marge del que està succeint a Barcelona i al conjunt de Catalunya, i ha reclamat també posar pancartes als escenaris repartits per tota la ciutat.

Xavier Trias ha dirigit aquest matí una carta a l’alcaldessa Ada Colau en que li trasllada la seva “preocupació pels fets succeïts les darreres 24 hores” a Barcelona. “La intervenció de la Guàrdia Civil en diverses seus del Govern de la Generalitat”, exposa, “constitueix un atac directe a l’autogovern de Catalunya, a la llibertat i a la mateixa democràcia”. En la línia de la declaració aprovada pel Consell de la Cultura de Barcelona, que s’ha aprovat avui mateix, “i en vistes a la imminent celebració de les festes de La Mercè, crec que hem de fer tots els possibles en aquest context, perquè aquestes festes esdevinguin novament una demostració cívica i pacífica d’ocupació festiva de l’espai públic”, explica l’exalcalde , que considera que “la celebració de la Festa Major no pot, però, quedar al marge del que està succeint a Barcelona i al conjunt del país”.

És per això que Trias proposa Ada Colau “que durant  les Festes de la Mercè, es pengi al balcó de la Plaça Sant Jaume una pancarta amb la paraula ‘Democràcia’”. “La democràcia és el paraigua que ens aixopluga a tots, amb independència de les nostres idees polítiques, i crec que els fets esdevinguts les darreres hores, demostren que està sent clarament atacada a Catalunya”, diu Xavier Trias.

El President del Grup del PDeCAT a Barcelona escriu que “fem, doncs, que la façana del nostre Ajuntament sigui l’eco del clam dels nostres carrers, com va ser-ho quan Barcelona es va declarar Ciutat Refugi. Fem que també els escenaris repartits arreu de la ciutat llueixin pancartes on es llegeixi la paraula “Democràcia””. “Perquè la democràcia ens fa lliures i volem celebrar les Festes de la Mercè en llibertat”, conclou Xavier Trias.

Barcelona, 21 de setembre de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: