El Grup Municipal Demòcrata impulsa una campanya de promoció per compensar els possibles efectes negatius de l’atemptat a La Rambla

Les_Rambles.jpg

La portaveu adjunta, Sònia Recasens, ha defensat a la Comissió d’Economia i Hisenda d’aquesta tarda que “no hem de fer campanyes per estendre el temor, sinó per tornar a explicar que som una ciutat de pau i acollida”

 

El Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona ha impulsat avui una campanya de promoció internacional per compensar els possibles efectes negatius de l’atemptat a La Rambla del passat 17 d’agost. La portaveu adjunta del Grup, Sònia Recasens, ha defensat a la Comissió d’Economia i Hisenda d’aquest tarda que “no hem de fer campanyes per estendre el temor, sinó per tornar a explicar que som una ciutat de pau i acollida”.

 

A la Comissió d’Economia i Hisenda celebrada aquesta tarda a l’Ajuntament de Barcelona s’ha debatut, amb diferents iniciatives, sobre l’oportunitat d’emprendre actuacions de promoció internacional per compensar els possibles efectes negatius l’atemptat que el passat 17 d’agost es va viure a la ciutat. El PDeCAT ha presentat una proposició, que s’ha transaccionat amb el govern , i que acorda:

 

  1. Un cop presentat l’informe de seguiment de l’eventual impacte de l’atemptat en l’activitat turística endegui les actuacions de promoció internacional per compensar els possibles efectes negatius que l’atemptat hagi pogut crear a la imatge de la ciutat de Barcelona com a destinació turística.

 

  1. Tanmateix, implementar de forma immediata accions específiques de promoció econòmica per revitalitzar el comerç i la restauració de les zones afectades per l’atemptat, d’acord amb els sectors implicats.

 

La portaveu adjunta, Sònia Recasens ha iniciat la seva intervenció assenyalant que “encara és difícil parlar del tema” i ha tornat a  agrair “la tasca dels cossos de seguretat i serveis d’emergències, a qui vam reconèixer amb l’atorgament de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic; però també del teixit comercial, de la restauració, dels taxistes; per la gran reacció cívica que es va viure”.

 

“La proposició”, ha dit, “es presenta amb ànim propositiu i preventiu, volem saber què pensa fer el govern municipal pel teixit turístic, que treballa amb previsió, comercial, de restauració, perquè no decaigui l’índex consum i de seguretat. No hem d’actuar de forma reactiva, com van fer París i Niça després de patir atemptats”. Recasens ha explicat que hi ha indrets més turístics, espais de concentració de gent que noten la davallada, lògica, en alguns indicadors. “Demanem endegar accions concretes de la mà del sector, volem que  Barcelona exerceixi de capital i lideratge turístic, fent promoció del turisme no només a la nostra ciutat, també es podria fer alguna campanya amb altres municipis afectats, com Cambrils’”. Recasens ha demanat també fer campanyes especifiques, amb actuacions de promoció del comerç i de la restauració,  per la zona on va tenir lloc l’atemptat.

 

La proposició s’ha aprovat amb el suport del PDeCAT, C’s, ERC, PP; l’abstenció del govern i el vot en contra de la CUP. La portaveu adjunta del Grup Demòcrata  ha remarcat que “no hem de fer campanyes per estendre el temor sinó per tornar a explicar que som una ciutat de pau i acollida, en to positiu”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: