Forn denuncia que amb l’expulsió del Rally RACC de Barcelona es posa de manifest que els prejudicis i sectarisme del Govern Colau perjudica la ciutat i el país

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata destaca que renunciar a acollir un esdeveniment de ressò internacional com el Campionat del Món de Rallies confirma la voluntat de l’alcaldessa i Barcelona en Comú d’empetitir la capital catalana i despenjar-la de la llista de grans ciutats del món  

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Joaquim Forn, ha denunciat avui que amb l’expulsió del Rally RACC de Barcelona es posa de manifest que els prejudicis i sectarisme del Govern d’Ada Colau perjudica greument la ciutat i el país. Joaquim Forn ha destacat que renunciar a acollir un esdeveniment de ressò internacional com el Campionat del Món de Rallies confirma la voluntat de l’alcaldessa i Barcelona en Comú d’empetitir la capital catalana i despenjar-la de la llista de grans ciutats del món.

 

En la presentació aquest matí de la 53 edició del Rally RACC, prova puntuable en el Campionat del Món de Rallies, i que es disputarà per carreteres de Catalunya el pròxim mes d’octubre, els seus organitzadors han explicat que enguany ja no es disputarà, com es venia fent des de fa cinc anys, el tram urbà especial amb el qual s’obria la prova els dijous a la muntanya de Montjuïc, a Barcelona. La causa és la negativa del Govern municipal d’Ada Colau, que ho ha justificat en l’excessiu nombre d’esdeveniments que ja acull durant l’any el districte de Sants-Montjuïc.

 

A parer de Joaquim Forn, “estem davant d’una decisió errònia, que té greus conseqüències, d’imatge, de credibilitat, i que fa perdre oportunitats en favor del progrés econòmic de la ciutat i el país i de la seva projecció internacional”. “Un cop més veiem com els prejudicis i el sectarisme del Govern Colau perjudiquen Barcelona i Catalunya”, ha assegurat Forn, que ha afegit que “també estem davant d’un nou cas de renúncia a exercir de capital del país”. En l’edició de 2017, el Rally RACC es celebrarà en la seva integritat per carreteres de la demarcació de Tarragona.

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata ha explicat que “aquest nou episodi confirma la voluntat de l’alcaldessa Colau i el seu Govern d’empetitir i disminuir la ciutat de Barcelona, estan obsessionats i s’esforcen en gairebé tots els camps a aconseguir despenjar la capital catalana de la llista de les grans ciutats del món”. “Només una persona encegada pels seus prejudicis ideològics pot reduir la sortida i primera prova d’una competició de l’esport de motor de primer nivell internacional, a una simple cursa de cotxes cremant gasolina que organitza un lobby d’automobilistes o club de conductors”, ha conclòs Forn.

 

 

Barcelona, 16 de juny de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: