Forn a Colau: “Potser ha arribat el moment de preguntar-se si les persones que estan negociant són les més adequades”

Captura de pantalla 2017-06-19 a las 18.04.05.pngEl portaveu del Grup Municipal Demòcrata, en un nou dilluns d’aturades parcials al metro, afirma que “set dilluns de vaga són una eternitat”

 

En un nou dilluns d’aturades per la vaga de treballadors del servei de Metro, el portaveu del Grup Municipal Demòcrata,  Joaquim Forn, ha traslladat a l’Alcaldessa Ada Colau que “potser ha arribat el moment de preguntar-se si les persones que estan negociant són les més adequades”. Joaquim Forn ha afirmat que “set dilluns de vaga són una eternitat”.

 

Avui, i per setè dilluns, el servei de Metro s’està veient afectat novament per la vaga indefinida convocada pels treballadors d’aquesta transport públic, que cada dilluns provoca aturada el servei durant dues hores en tres franges horàries distribuïdes al llarg del dia. Un nou dilluns, milers i milers d’usuaris del metro han vist la seva mobilitat afectada.

 

Joaquim Forn, en una roda de premsa per presentar les iniciatives que el seu grup defensarà a les  Comissions de Plenari de l’Ajuntament, ha afirmat que pot semblar un tema recorrent, “però és molt important, vivim la setena jornada de vaga de metro, i un cop més ens preguntem què ha de passar perquè el govern municipal i Ada Colau donin la cara i explicacions de com van les negociacions. El govern està desaparegut”.

 

Per a Forn, “·després de tantes jornades i tan pocs avenços en la negociació, potser ha arribat el moment de preguntar-se si les persones que estan negociant són les més adequades. Què pensen fer més enllà de normalitzar aquesta situació que no ho és?”, ha criticat Forn, que ha afegit “no entenem aquest silenci i la incapacitat de negociació”.

 

A parer del portaveu del Grup Demòcrata, un setè dilluns de vaga “és una eternitat”, i les conseqüències són grans en les persones i també  en el compte de resultat de l’empresa i ha anunciat que el seu grup demanarà explicacions al proper Consell d’Administració de TMB, que s’ha de celebrar el pròxim dijous, dia 22 de juny.

 

Joaquim Forn ha retret al govern Colau “que tan aficionat és a opinar de tantes coses a través de les xarxes socials, no expliqui què farà per solucionar el problema o per demanar disculpes als usuaris”.

 

 

Barcelona, 19 de juny de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: