Xavier Trias critica que el govern Colau rebi amb desconfiança l’acord entre Generalitat i Diputació per al nou CAP del Raval Nord

Trias ple.jpg

 

El president del grup municipal del PDeCAT afirma que l’executi municipal “es troba millor en la confrontació que en la construcció”, i reclama treure el màxim profit, en benefici de tothom, de l’oportunitat que suposa l’acord entre les administracions públiques anunciat ahir

 

El president del grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament, Xavier Trias ha criticat la desconfiança del govern d’Ada Colau envers l’acord entre Generalitat i Diputació per a la construcció del nou CAP del Raval Nord. Xavier Trias ha afirmat que l’executi municipal “es troba millor en la confrontació que en la construcció”, i ha reclamat treure el màxim profit, en benefici de tothom, de l’oportunitat que suposa l’acord entre les administracions públiques anunciat ahir.

 

Ahir a la tarda es va anunciar un acord entre la Diputació de Barcelona i el govern de la Generalitat que garanteix un espai per construir el nou CAP del Raval Nord en un solar annex al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), que mantindria la cessió de la Capella de la Misericòrdia per la ampliació de la seves instal·lacions. L’acord també preveu que l’actual edifici que acull el CAP passi a la Diputació, que el cediria al CCCB. El Consell Plenari havia de votar avui l’extinció de la concessió de la Capella de la Misericòrdia a favor del Consorci del Museu d’Art Contemporani de Barcelona. El govern municipal ha optat finalment per retirar el punt perquè l’anunci de vot en contra de la majoria dels grups municipals no permetia la seva tramitació.

 

Xavier Trias ha demanat al  govern que encapçala Ada Colau la retirada del punt, “per coherència”. “Van dir que si hi havia acord del govern de la Generalitat per trobar un nou emplaçament pel CAP hi donarien suport, i  s’ha donat acord, entre el govern i la Diputació, amb un lideratge important”. Trias ha retret l’executiu municipal que no prengui la decisió que ha de prendre, “rebre l’acord amb entusiasme” i, per contra, “el rebi amb desconfiança”. “No confiem en vostès, actuen de destructors, no busquen ni la col·laboració ni l’entesa, actuen intentant posar dubtes i destruir, i aquesta no és la manera d’actuar”. Trias ha afegit que “hi ha dues maneres liderar i governar: construint o posant sempre pals les rodes que és el seu estil: es troben millor en la confrontació que en  la construcció”.

 

“Si hi ha un acord entre les administracions, mirem com en traiem el màxim profit”, ha assenyalat el president del grup municipal del PDeCAT, que ha finalitzat afegint “quan tens una oportunitat com la que tenim, amb dues administracions que es posen d’acord per trobar una solució, ens hauríem de felicitar tots”.

 

 

 

Barcelona, 29 de març de 2019

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: