El PDeCAT vol que l’Ajuntament condemni els insults i amenaces als alumnes del CIC i que s’obri una investigació sobre fets similars que es reprodueixen a tota la ciutat

El regidor Jordi Martí defensarà una proposició a la Comissió de Presidència del consistori que també reclama donar suport al professorat de Catalunya davant dels diversos atacs que han rebut en el darrer any i que l’Ajuntament es personi com acusació particular en tots els casos judicials que s’obrin

 

La Grup municipal del PDeCAT a Barcelona reclama que l’Ajuntament condemni els insults, provocacions i amenaces d’ahir dijous als alumnes i professorat de batxillerat del l’escola del CIC a càrrec de grups espanyolistes i que s’obri una investigació sobre fets similars que es venen reproduint a tota la ciutat.  El regidors del grup del PDeCAT de Seguretat i Educació, Jordi Martí, també president del Consell de Districte de Sarrià Sant-Gervasi, i Irma Rognoni defensaran una proposició a la Comissió de Presidència del consistori d’aquest mes d’octubre que també reclamarà donar suport al professorat de Catalunya davant dels diversos atacs que han rebut en el darrer any, i que l’Ajuntament es personi com acusació particular en tots els casos judicials que s’obrin.

 

El vespre d’ahir dijous, 4 d’octubre, un grupuscle espanyolista conformat per unes desenes de persones va atacar amb insults i amenaces reiterades els alumnes i mestres que sortien del CIC Escola Batxillerats de la Via Augusta, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. “Són actes del tot intolerables per una societat democràtica, que malauradament es venen reproduint regularment en altres punts de la ciutat de Barcelona el darrer any”, ha explicat Jordi Martí.

 

És per aquest motiu que el Grup del PDeCAT defensarà, en la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció prevista per aquest mes d’octubre, una proposició que reclamarà, en 4 punts, els següents acords:

 

  • Condemnar els insults, provocacions i amenaces reiterades contra els alumnes i professorat del CIC Escola Batxillerats de la Via Augusta que es van produir el vespre del dijous 4 d’octubre per part de comandos espanyolistes.
  • Demanar que s’iniciï una investigació policial sobre aquest fet i sobre qualsevol altre de la mateixa naturalesa que s’hagi produït a la ciutat de Barcelona en els darrers temps.
  • Donar suport al professorat de Catalunya davant dels diversos atacs que han rebut en el darrer any.
  • Que l’Ajuntament de Barcelona es personi com acusació particular en cas de denúncia d’algun dels agredits.

 

 

 

Barcelona, 5 d’octubre de 2018

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: