Neus Munté: “La candidatura de Manuel Valls és una aposta perdedora, com ho ha estat a França i ho serà a Barcelona”

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia afirma que el projecte personal de Valls no encaixa amb el model de Barcelona i assenyala que, per molt que a França es presenti com a republicà i d’esquerres, serà el candidat d’una formació monàrquica i de dretes

 

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona, Neus Munté,  ha afirmat avui que la  candidatura de Manuel Valls és una aposta perdedora, com ho ha estat a França i ho serà a Barcelona”. Munté, que ha valorat l’anunci de Manuel Valls de presentar-se a les eleccions municipals a Barcelona del proper mes de maig, afirma que el projecte personal de Valls no encaixa amb el model de Barcelona i assenyala que, per molt que a França es presenti com a republicà i d’esquerres, serà el candidat de C’s, una formació monàrquica i de dretes

 

Neus Munté ha afirmat que la candidatura de Manuel Valls a l’alcaldia de Barcelona, formalitzada ahir al vespre, és “una aposta perdedora, com ho ha estat a França i ho serà a Barcelona”. La candidata del PDeCAT ha afirmat que Valls duu una “motxilla força complicada” i ha destacat que “és un dels polítics més mal valorats a França i dins del seu propi a partit”. L’alcaldable del PDeCAT ha recordat que a la ciutat on Manuel Valls va governar durant anys, Évry, la taxa d’atura va augmentar de manera important i que va prendre decisions contestades com l’expulsió de persones d’ètnia gitana o mostrar-se en contra l’acollida.

 

Munté ha afirmat que la candidatura de Valls és un “projecte personal, que no encaixa amb el model de Barcelona, ciutat d’acollida, i tampoc amb el del país”. A parer de la candidata, la contesa per l’alcaldia de Barcelona “no pot ser una lluita d’egos, coneixem l’ego de Colau i ara el de Valls”, i ha afegit que “el que Barcelona necessita és empatia, orgull, recuperar la il·lusió  i posicionar-se com el que és, una capital, una capital d’un país”. L’alcaldable del PDeCAT ha remarcat que Valls és el candidat de C’s, “per molt que a França digui que és republicà i d’esquerres serà el candidat d’una formació monàrquica i de dretes”.

 

 

Barcelona, 26 de setembre de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: