PDeCAT, ERC i PSC reclamen la convocatòria d’un Consell Plenari Extraordinari de Sants-Montjuïc per aclarir les retallades del govern Colau al districte

Els tres grups municipals han registrat la petició de celebració d’aquest ple amb una proposta d’acord que també insta a la regidora del districte a informar de les partides d’inversió i de despesa corrent que es puguin veure afectades a causa del menor volum d’ingressos que està liquidant l’Ajuntament de Barcelona en relació als pressupostats

 

Els grups insten el govern municipal a informar en els pròxims consells de barri als veïns i veïnes de totes les afectacions

 

Els grups municipals del PDeCAT, ERC i PSC reclamen la convocatòria d’un Consell Plenari Extraordinari de Sants-Montjuïc per aclarir les retallades del govern d’Ada Colau en aquest districte. Els tres grups municipals han registrat la petició de celebració d’aquest ple amb una proposta d’acord que també insta a la regidora del districte a informar de les partides d’inversió i de despesa corrent que es puguin veure afectades a causa del menor volum d’ingressos que està liquidant l’Ajuntament de Barcelona en relació als pressupostats. Els grups insten el govern municipal a informar en els pròxims consells de barri als veïns i veïnes de totes les afectacions

 

El text que s’ha registrat reclama la petició del Consell Plenari extraordinari de Districte, i adjunta una proposta d’acord per al seu debat i votació que estableix:

 

“El Consell Municipal del Districte de Sants-Montjuïc acorda:

 

  1. Instar a la Regidora del districte de Sants-Montjuïc a informar en aquest Consell Plenari de forma detallada de les partides d’inversió i de despesa corrent que es puguin veure afectades a causa del menor volum d’ingressos que està liquidant l’Ajuntament de Barcelona en relació als pressupostats.

 

  1. Que tota aquesta informació sigui lliurada per escrit a tots els grups, una setmana abans de la celebració de Consell Plenari extraordinari mitjançant un document on es trobin detallades cadascuna d’aquestes partides, indicant el seu grau d’afectació.

 

  1. En tots els consells plenaris del Districte ordinaris, fins la finalització del present mandat, constarà un punt en l’apartat informes de govern de seguiment de les partides d’ inversions i despesa corrent.

 

  1. Que ens els propers consells de barri a celebrar en el districte s’informi als veïns i veïnes d’aquestes afectacions.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: