El PDeCAT de Sarrià Sant-Gervasi denuncia una nova ‘okupació’ al barri del Putxet i reclama al govern Colau que intervingui

Matí.jpg

 

El regidor del PDeCAT i president del Consell de districte de Sarrià-Sant Gervasi, Jordi Martí, exigeix a l’ajuntament i al districte que faci de mediador per acabar amb l’ocupació als baixos del carrer Escipió 18, i posar fi a les molèsties que està generant al veïnat

 

El PDeCAT de Sarrià Sant-Gervasi ha denunciat una nova ‘okupació’ al barri del Putxet i ha reclamat al govern municipal d’Ada Colau que intervingui. El regidor del grup del PDeCAT i president del Consell de districte de Sarrià-Sant Gervasi, Jordi Martí, ha exigit a l’Ajuntament i el districte que faci de mediador per acabar amb l’ocupació als baixos del carrer Escipió 18, i posar fi a les molèsties que està generant al veïnat.

 

El regidor del PDeCAT i president del Consell de districte de Sarrià-Sant Gervasi, Jordi Martí, ha denunciat una nova ‘okupació’ al barri del Putxet, concretament al carrer Escipió, 18, cantonada amb el carrer Homer, d’un local a un immoble propietat de la SAREB, que està generant problemes amb els veïns de l’entorn.

 

Com ha explicat el regidor, des de fa uns dies un grup de persones, diverses famílies amb menors d’edat i animals de companyia, ‘okupen’ aquest espai, i l’utilitzen com a magatzem de ferralla. Aquesta ocupació ha generat problemes  amb els veïns dels immobles del voltant, problemes de soroll, brutícia i males olors.

 

Martí ha explicat que des del grup municipal del PDeCAT han parlat amb l’AVV del Putxet, amb veïns de la finca i dels carres del voltant per conèixer l’abast de les molèsties. “Demanem a l’Ajuntament i al districte de Sarrià-Sant Gervasi que intervingui i faci mediació per acabar amb aquesta situació i per evitar que continuïn les molèsties al veïnat i que s’estenguin les ocupacions al barri”. Martí també ha demanat la intervenció dels serveis socials municipals per garantir les condicions de vida dels menors, així com dels gossos amb els que conviuen.

 

“Esperem la resposta del govern, i acompanyarem els veïns afectats perquè acabi la problemàtica, que ningú desitja, el més aviat possible”,  ha explicat el regidor Martí, que ha recordat que “fa pocs dies ja es va produir una altra ocupació al Putxet, en concret al carrer Mare de Déu del Carmel”. “La situació d’inseguretat al barri s’està agreujant”, ha conclòs el President del Consell de Sarrià-Sant Gervasi.

 

(Jordi Martí ha fet un vídeo de denúncia d’aquesta ocupació i en fa difusió a twitter: https://twitter.com/GMDemocrataSSTG/status/1034723985026633729 )

 

 

Barcelona, 29 d’agost 2018

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: