De l’oportunisme a les oportunitats

Article de Neus Munté

Churchill deia que els pessimistes veuen una dificultat en cada oportunitat, mentre els optimistes veuen una oportunitat en cada dificultat. Jo sóc una persona optimista i seré una alcaldessa optimista: aprofitaré totes les oportunitats i treballaré en positiu, per convertir les dificultats en noves oportunitats, en benefici dels ciutadans i les ciutadanes de Barcelona. La valentia i la decisió seran eixos principals de la meva política.

 

Perquè Barcelona no pot perdre més oportunitats, ni més inversions, ni més projectes, ni més infraestructures, ni més llocs de treball, que beneficiarien els ciutadans i augmentarien el seu benestar. Barcelona no pot estar sotmesa per més temps a l’oportunisme electoral i ideològic de l’actual Govern.

 

Vull que passem pàgina a l’oportunisme que ha presidit moltes de les declaracions i les decisions que s’han pres a Barcelona en els darrers tres anys, i que recuperem les oportunitats que Barcelona ofereix, que apostem pel creixement econòmic endreçat i sostenible, que lluitem per una ciutat que sigui motor i no fre, que no deixi ningú enrere i que converteixi els projectes en causes de tots, i no d’uns contra els altres. Perquè l’oportunisme suposa decreixement, és a dir, desinversions, passes enrere i retallades,  que ja comencen a fer-se evidents.

 

Aquest Govern, que prometia posar fi a determinades problemàtiques, les ha acabat agreujant. Els lloguers han pujat encara més, cada cop tenim més persones sense llar, cada cop hi ha més inseguretat. Jo vull oferir una alternativa per a remuntar Barcelona.

 

Vull liderar un Govern ambiciós i il·lusionant, que no tingui por a donar impuls a la millor Barcelona. Que no tingui por a construir infraestructures faraòniques quan siguin necessàries, perquè el que serà faraònic serà el seu retorn social. Que vulgui resoldre els problemes i no enquistar-los, per a obtenir un rèdit electoral. Que desitgi una Barcelona sostenible, viva, segura i justa. Que aposti per una visió metropolitana davant reptes com l’habitatge o la mobilitat. Una ciutat que exerceixi de capital del país i de la Mediterrània.

 

Barcelona és una ciutat d’oportunitats, que mereix un govern decidit a impulsar-les i posar-les al servei dels ciutadans i ciutadanes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: