Neus Munté s’ofereix a liderar la feina per aconseguir la llista unitària que aglutini el màxim de persones i accents possibles, per remuntar Barcelona

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona diu que ella no renuncia a liderar la transversalitat, com han fet altres, i anuncia que en els propers dies es reunirà amb entitats i actors polítics del sobiranisme per assolir la unitat, que no es pot deixar ni a l’atzar ni per després de les eleccions

 

 

La candidata del PDeCAT a les eleccions municipals a Barcelona, Neus Munté, s’ha ofert a liderar la feina per aconseguir la llista unitària que aglutini el màxim de persones i accents possibles, per remuntar Barcelona. Neus Munté ha dit que ella no renuncia a liderar la transversalitat, com han fet altres, i ha anunciat que en els propers dies es reunirà amb entitats i actors polítics del sobiranisme per assolir la unitat, que no es pot deixar ni a l’atzar ni per després de les eleccions.

 

Neus Munté ha intervingut aquest vespre a l’Espai Barcelona del PDeCATBCN, l’assemblea deliberativa i d’impuls polític en que participen tots els associats del partit a la capital catalana, per primer cop des que va guanyar les primàries del partit. En una intervenció oberta als mitjans, Neus Munté ha parlat de la seva proposta de liderar una candidatura unitària i transversal per fer possible remuntar Barcelona.

 

Munté ha iniciat la seva intervenció explicant que la darrera vegada que va intervenir en aquest Espai Barcelona va ser per donar el tret de sortida al procés de primàries. La candidata ha recordat que al llarg d’aquell procés es va comprometre “a deixar-me la pell, ho estic fent i ho seguiré fent amb l’objectiu  de portar més benestar als barcelonins i barcelonines, i de situar la ciutat on ha d’estar”.

 

En els dos mesos que han passat des de que va ser escollida candidata, que ha qualificat d’“intensos”, Munté ha explicat que ha visitat agrupacions culturals, esportives, he conegut iniciatives d’emprenedoria, associacions de veïns, ha presentat projecte als districtes; també ha entrat en la dinàmica del dia a dia del grup municipal que presideix l’exalcalde Xavier Trias, amb els regidors i els consellers municipals; “i tot sense perdre de vista la situació excepcional que viu el país, recordant els presos polítics i els exiliats, els hem anat a veure, els hi hem transmès vostre escalf i la importància de Barcelona”.

 

Munté ha insistit en que l’objectiu és ben clar: “guanyar l’alcaldia de Barcelona, recuperar i remuntar la ciutat, recuperar oportunitats, benestar i situar  ben amunt la capitalitat de la nostra ciutat”. I ha afegit: “ho vull fer amb una candidatura que superi el nostre espai, que el desbordi, aconseguir una majoria folgada, potent”. La candidata ha advertit que “ens trobarem amb un escenari de molta fragmentació”.

 

L’alcaldable del PDeCAT ha insistit: “ho he dit i ho reivindico, vull una llista guanyadora i només la tindrem si som capaços de sumar i aglutinar el màxim de persones i accents, en una llista unitària que aglutini totes sensibilitats que existeixen en el món independentista; si conté aquestes característiques ho serà”; i ha reivindicat “la força que ens dona haver estat capaços d’aglutinar espais com el de Junts per Catalunya”.

 

Munté ha afirmat que cal treballar per obtenir aquesta llista amb la voluntat de remuntar i ha anunciat que en els propers dies es reunirà amb entitats sobiranistes i actors polítics del sobiranisme per a parlar-ne: “no ens la podem jugar i donar opcions al pitjor unionisme, que representa C’s, o al pèssim govern que ha representat Ada Colau”.

 

“Aquesta voluntat”, ha dit Munté, “no és nova, no és un caprici, és el que ens demana la ciutadania. Ens cal la màxima unitat perquè els resultats siguin incontestables i ens portin a recuperar alcaldia sense patiments”. Per a Munté,”hi ha qui renuncia a liderar aquesta transversalitat, però jo no hi renuncio, treballaré per aconseguir la unitat”. “La feina per assolir aquesta unitat no es pot deixar a posteriori, ni a l’atzar, cal fer-ho ara, en les properes setmanes i mesos”; i ha retret que hi ha qui es preocupa molt per les enquestes: “Jo no ho estic, però tinc clar que en l’àmbit municipal és alcalde qui és la llista més votada”. “Ens espera molta feina, però tenim un equip guanyador, amb un coneixement exhaustiu de la ciutat, una bona imatge com a formació, compresos amb la ciutat, amb el país, i amb les nostres llibertats. Hi ha molts ingredients per ser optimistes”, ha conclòs Neus Munté.

 

 

 

Barcelona, 5 de juliol de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: